Accident GRAV cu 16 victime, între un tramvai și o betonieră, lângă...

Accident GRAV cu 16 victime, între un tramvai și o betonieră, lângă Spitalul Louis Ţurcanu UPDATE 4 Doi copii răniți FOTO

0
DISTRIBUIȚI

tramvai accident 4

Un accident grav a avut loc astăzi lângă Spitalul Loius Țurcanu. Un tramvai al RATT s-a ciocnit cu o autoutilitară. În urma impactului vatmanul și nu mai puțin de 13 pasageri au fost răniți, conform polițiștilor. Imactul a avut loc în jurul orei 11.30 şi circulaţia în zonă a fost paralizată. Vom reveni cu detalii în scurt timp.

UPDATE 1 Nouă ambulanţe au fost trimise de urgenţă la locul accidentului. În total, 14 persoane au fost transportate la spital pentru a le fi acordate îngrijiri medicale. Zece răniţi au ajuns la Spitalul Judeţean Timişoara şi patru la spitalul municipal. Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Timişoara, toţi răniţii au suferit traumatisme uşoare. „Pacienţii  care au ajuns la spitalul municipal sunt stabili hemodinamic”, ne-a declarat medicul Lucia Trif, de la UPU din cadrul Spitalului Municipal Timişoara.

UPDATE 2 Poliţia Timiş a informat că în urma accidentului 13 pasageri au fost răniţi uşor, o parte din ei au primit îngrijiri medicale pe loc şi o parte au fost transportaţi la spital, e vorba despre o coliziune dintre o betonieră care făcea o manevră de întoarcere cu spatele şi un tramvai 1 care se deplasa în zonă. Se va întocmi dosar penal în cauză, momentan s-a stabilit că niciunul din şoferi nu era în stare de ebrietate, însă accidentul a fost cauzat din cauză că şoferul betonierei nu s-a asigurat la producerea manevrei.

UPDATE 3 În zonă, s-a deblocat circulația, iar conform unui martor ocular, șoferul betonierei venea dinspre centru, a văzut că vine tramvaiul, s-a băgat cu spatele și se pare că vatmanul a văzut foarte târziu autoutilitara.


Tramvaiul a lovit în partea din față betoniera, însă, din fericire, nu există victime în stare gravă. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Timiș, ”conducătorul unei autocisterne a efectuat manevra de întoarcere în fața spitalului Louis Țurcanu fără să se asigure, intrând în coliziune cu tramvaiul 1, care circula dinspre Calea Brediceanu spre Bulevardul Republicii”. Poliția a deschis o anchetă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa.

UPDATE 4 Cifra finală a victimelor este de 16 persoane, printre care și doi copii de 4 și 1 an, conform IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.