Accident GRAV pe Calea Lugojului, după ce șoferul unui TIR a făcut...

Accident GRAV pe Calea Lugojului, după ce șoferul unui TIR a făcut STOP CARDIAC și a intrat pe contrasens UPDATE 2 Informaţie de ultimă oră privind starea bărbatului FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1195473788">

WP_20151130_21_33_51_Pro

Un grav incident s-a petrecut în această seară pe Calea Lugojului la intersecție cu Calea Dorobanților, după ce un TIR a intrat pe contrasens și a ajuns în gardul care împrejmuieşte viitorul amplasament al mall-ului. Din primele informații furnizate de reprezentanții ISU, sosiți de urgență la fața locului, șoferul de origine sîrbă ar fi suferit un stop cardio respirator, iar membrii ambulanței încearcă și acum să îl resusciteze pe șofer. Din fericire, în staţia de autobuz nu era nimeni când camionul a urcat pe trotuar.

„TIR-ul era în spatele nostru fără nicio lumină aprinsă. Avea un triunghi reflectoriyant prins pe grilă. Se vedea că a fost lovit pe partea stângă. Lipsea farul cu tot. Am oprit la semafor şi în secunda următoare brusc a făcut stânga. A tăiat şi a intrat în gard”, a declarat un martor ocular, aflat în maşina din spatele TIR-ului.

UPDATE 1 Șoferul, de 52 de ani, care venea din Ucraina cu un transport de cauciuc, a fost urmărit numai de ghinioane. Din declarațiile unui alt șofer de TIR sîrb, cu care s-a întâlnit pe traseu, se pare că bărbatul fusese implicat într-un accident în Ucraina, motiv pentru care farurile autotrenului nu funcționau. Starea șoferului este acum stabilă, iar ambulanța l-a transportat la spital pentru supraveghere medicală.

UPDATE 2 Din nefericire, şoferul nu a mai putut fi salvat, acesta decedând în ambulanţă. La faţa locului au sosit reprezentanţii Consulatului Serbiei din Timişoara pentru a stabili împreună cu autorităţile române ce se va întâmpla cu camionul.

Foto: Rafael Ciocani

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.