Ambulanță în misiune, implicată într-un accident într-o intersecție aglomerată din Timișoara UPDATE...

Ambulanță în misiune, implicată într-un accident într-o intersecție aglomerată din Timișoara UPDATE Cum s-a produs accidentul

0
DISTRIBUIȚI

accident masina vs ambulanta 1

O ambulanță aflată în misiune a fost izbită de un autoturism, astăzi, la intersecția bulevardelor Gheorghe Lazăr și Circumvalațiunii din Timișoara.

Conform martorilor, șoferul autoturismului, care era singur în mașină, a fost accidentat ușor, la cap. Conform reprezentanților IPJ Timiș, din fericire în ambulanță nu se afla niciun pacient, echipajul aflându-se pe drum spre o solicitare, care în urma accidentului a fost preluată de o altă ambulanță.

accident masina vs ambulanta

Polițiștii de la Rutieră aflați la fața locului încearcă să fluidizeze traficul îngreunat în urma incidentului și au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs ciocnirea.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Conform datelor oferite de reprezentanții poliției, ambulanța circula pe bd.


Circumvalațiunii, dinspre Republicii, iar la intersecția cu bd. Gheorghe Lazăr a intrat în coliziune cu un Peugeot condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani, care venea dinspre bulevardul Cetății.

Ambii conducători auto s-au ales cu permisul reținut pentru 60 de zile și sancțiune contravențională de 630 de lei, conducătorul ambulanței pentru că pătruns în intersecție fără a respecta culoarea roșie (chiar dacă avea sirena și luminile de avertizare pornite, acesta trebuie să se asigure), iar șoferul mașinii pentru că nu a acordat prioritate ambulanței aflate în misiune.

Foto: Dan Vian

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.