AMENZI date de jandarmi pentru huligani, după meciul ACS Poli – Dinamo....

AMENZI date de jandarmi pentru huligani, după meciul ACS Poli – Dinamo. Pentru ce au fost aplicate sancțiuni

0
DISTRIBUIȚI

Foto BI 127

Cinci sancţiuni contravenţionale în valoare de 2250 lei au fost aplicate de către jandarmii Grupării Mobile din Timişoara, sâmbătă seara, cu ocazia desfăşurării meciului de fotbal dintre ACS Poli Timişoara şi Dinamo Bucureşti.

Jandarmii Grupării Mobile din Timişoara au asigurat ordinea cu ocazia desfăşurării meciului de fotbal dintre echipele ACS Poli Timişoara şi Dinamo Bucureşti.


La finalul partidei, un echipaj din cadrul Grupării Mobile din Timişoara a observat în zona Sălii Sporturilor Constantin Jude, un grup de aproximativ 10 – 12 persoane care agresau fizic doi tineri. La vederea echipajului de jandarmi, agresorii au încercat să fugă printre blocurile din zonă, însă oamneii legii au pornit în urmărirea lor. Au fost reţinute patru persoane din grupul agresorilor.

Ulterior, bătăușii au fost conduşi la sediul unităţii de jandarmi, unde le-au fost aplicate amenzi cuprinse între 300 şi 500 de lei pentru provocare şi participare efectivă la scandal.

Una dintre victime care acuza dureri la nivelul mandibulei, a depus o plângere penală împotriva agresorilor, la Secţia 2 Poliţie Timişoara care continuă cercetările în acest caz.

De asemenea, înainte de începerea meciului de fotbal, un suporter timişorean aflat în vădită stare de ebrietate, a fost sancţionat contravenţional cu suma de 650 de lei pentru că a adresat cuvinte jignitoare şi expresii triviale forţelor de jandarmi aflaţi în dispozitivul de ordine publică la stadionul Dan Păltinişanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.