Asociația Noua Dreaptă își face partid. Cine este cel desemnat să conducă...

Asociația Noua Dreaptă își face partid. Cine este cel desemnat să conducă filiala Timiș

2
DISTRIBUIȚI

noua dreapta tm 1

Partidul Noua Dreaptă a fost înregistrat oficial în această săptămână, iar la începutul lunii februarie la Timișoara se va constitui filiala locală. Aceasta va fi condusă de Cătălin Duță, asistent medical la secția ATI a Institutului de Boli Cardiovasculare Timișoara.

Momentan, noua filială se bazează pe grupul de inițiativă existent, același care, de-a lungul timpului, a organizat mai multe marșuri de protest împotriva mafiei imobiliare din Timișoara.

Partidul Nouă Dreaptă „întruchipează o dreaptă națională, creștină și socială, în opoziție cu dreaptă liberală, anti-națională, atee și oligarhica” și „vrea să salveze Statul și Neamul Românesc de la dispariția ordonată de artizanii globalizării”, conform programului publicat.

Partidul Noua Dreaptă a fost înregistrat oficial miercuri, în urma unei decizii definitive și irevocabile a Tribunalului București, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii.


„Astăzi, 4 noiembrie a.c., a rămas definitivă și irevocabilă hotărârea Tribunalului București de înregistrare a Partidului Nouă Dreaptă, pronunțată în data de 28 septembrie a.c. Reamintim faptul că Adunarea de Constituire a Partidului Nouă Dreaptă a avut loc în data de 23 mai a.c., devenind astfel primul partid constituit conform noii legi a partidelor politice 114/2015″, se arată în documentul citat.

Programul Partidului Nouă Dreaptă cuprinde 25 de obiective esențiale, printre care „unificarea României și a Republicii Moldova după modelul RFG/RDG, confiscarea averilor ilicite, reducerea polarizării societății în bogați și săraci, eradicarea sărăciei, destructurarea clanurilor interlope”, precum și „asigurarea independenței energetice a României și formarea unei noi clase politice”.

Conducerea interimara a partidului la nivel național, până la congres, este asigurată de președintele Tudor Ionescu, un avocat în vârstă de 37 de ani, vicepreședintele Alexandru Năstase, istoric în vârstă de 33 de ani, și secretarul general Dorin George Lala, consultant financiar, de 42 de ani.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.