ASU Poli, deplasare într-o zi neprielnică pentru fani. Cetate Deva a refuzat...

ASU Poli, deplasare într-o zi neprielnică pentru fani. Cetate Deva a refuzat propunerea alb-violeților

1
DISTRIBUIȚI

Hunedoara Poli (127)

Formația de pe ”Știința” are parte de o nouă deplasare în județul Hunedoara. Lider solitar în C4, ASU Politehnica e nevoită însă să joace vineri la Deva deoarece gazdele au refuzat mutarea partidei sâmbătă, o zi care ar fi favorizat o deplasare masivă a suporterilor timișoreni.

În urmă cu aproape o lună de zile alb-violeții se întorceau triumfători de la Hunedoara (scor 3-0) după o sâmbătă perfectă. Peste 400 de timișoreni s-au deplasat la acel joc. Poimâine însă suporterii care vor să revină în județul vecin, dar la Deva, trebuie să facă un efort dacă au școală sau serviciu. Formația CNS Cetate a ținut să-și păstreze ziua de vineri ca zi în care evoluează pe teren propriu.

”Ne-am fi dorit să jucăm sâmbătă pentru a avea mai mulți suporteri. Am făcut demersuri la Deva cu două săptămâni înainte de meci, nu au vrut.


Noi ne-am pregătit pentru a juca vineri, echipa nu ar trebui să resimtă că joacă în altă zi”, a declarat Sorin Brîndescu, tehnicianul lui ASU Politehnica. Mai mult, odată cu schimbarea orei de disputate, partidele de vineri au devenit destul de inaccesibile și pentru publicul gazdă. Ziua de vineri mai are o conotație negativă pentru ASU Poli, care a suferit singura ei înfrângere din acest sezon cu singura ocazie în care a mai jucat în această zi, la Lugoj (0-1 cu Vulturii).

Jocul CNS Cetate Deva – ASU Politehnica Timișoara se dispută vineri, de la ora 14.00, pe Stadionul ”Cetate” din reședința județului Hunedoara.

Rebenciuc, singurul absent

Pentru alb-violeți jocul de vineri nu e deloc decisiv, dar aceștia și-ar dori păstrarea avansului de cel puțin trei puncte față de urmăritoarele Cugir și Sebiș. ASU Poli va rămâne pe primul loc după runda 12 indiferent de rezultate. Deși ocupă doar locul 11, Cetate Deva are o echipă formată pe scheletul vechiei divizionare B CS Mureșul Deva.

”Va fi un meci dificil. De cinci etape Deva nu pierde. E în revenire de formă, în ultimele runde și când a făcut egal a jucat mai bine ca adversarul. Au jucători cu experiență, precum Pribac, Șaucă, Suciu sau Lintaru, pot să facă diferența”, a precizat Brîndescu. Singura absență certă la timișoreni e cea a mijlocașului Dinu Rebenciuc, care își ispășește ultima etapă de suspendare.

”Vom întâlni cea mai bună echipă a campionatului, ASU Poli. Vom încerca să ne ridicăm la nivelul liderului seriei”, a spus Marius Sârbu, antrenorul lui CSN Cetate Deva, citat de Fotbal vest, după ultima remiză, cea din weekend-ul trecut de la Cisnădie. De altfel, hunedorenii au o ”manie” pentru egaluri în ultima vreme, înregistrând patru astfel de rezultate consecutive.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.