ASU Poli vrea să-și continue forma de invidiat pe terenul vecinei din...

ASU Poli vrea să-și continue forma de invidiat pe terenul vecinei din Becicherecu Mic. ”Pizzerii” nu se vor putea baza pe cel mai bun pasator

0
DISTRIBUIȚI

deva asu poli (85)

Liderul Seriei a IV-a din Liga a III-a are parte de o nouă deplasare într-o zi de vineri. După Deva, nici Mama Mia Becicherecu Mic nu a dorit să joace sâmbătă de dragul suporterilor timișoreni. ”Pizzerii” și-au propus o victorie cu ASU Politehnica, formație care traversează o formă excelentă în campionat.

Au mai rămas doar două etape de jucat în 2015 și gruparea susținută de galerie e pe cai mari. În ultimele opt jocuri în Liga a III-a ”Băieții în ghete” au înregistrat șapte victorii și o remiză. Vineri, elevii lui Sorin Brîndescu se așteaptă la un meci dificil cu Mama Mia, cele două echipe se cunosc foarte bine.

”E un meci important pentru noi, greu, cu vicecampioana din ultimele ediții. E o echipă experimentată la nivelul Ligii a III-a, atât pe bancă, cât și în teren. Nucleul echipei s-a păstrat”, a declarat Sorin Brîndescu pentru PRESSALERT.ro.

Mai mult, ”pizzerii” au un avantaj moral în fața timișorenilor, câștigând singurul meci oficial jucat între cele două, un duel din Cupă încheiat cu scandal. Totuși, trupa din Becicherecu a început sezonul cu rezultate sub așteptări. ”Nu iau în calcul astfel de statistici. Noi încercăm să profităm prin jocul nostru și să învingem. Au avut ce-i drept câteva rezultate mai slabe, dar și în acele meciuri și-au creat ocazii”, a mai spus tehnicianul lui ASU Poli.

De partea cealaltă, Sorin Bălu speră ca echipa sa să adune trei puncte pentru a îmbunătăți situația din clasament.


Becicherecu fiind doar pe locul 7. ”Va fi un meci ca oricare altul, de campionat. Jucăm cu echipa de pe primul loc și ne dorim să învingem”, ne-a spus Bălu. Antrenorul Becicherecului a explicat și startul sub așteptări din campionat: ”Sunt mai mulți factori: ghinion, lipsă de concentrare, de valoare. Ne dorim însă să o batem pe Poli. Pentru că e următorul joc și acesta e obiectivul nostru, ne propunem să câștigăm mereu”.

Despre adversar, ASU Poli, antrenorul ”pizzerilor” a adăugat că ”mă așteptam să aibă rezultate bune. Au echipă bună. Suportul galeriei e un factor important. Au un public superb. Și mie mi-ar plăcea să am așa o galerie la echipa pe care o antrenez…”.

Mama Mia Becicherecu Mic a ținut să joace meciul cu ASU Poli tot vineri, deși timișorenii și-ar fi dorit ziua de sâmbătă pentru ca mai mulți suporteri să ajungă la meci. ”Am auzit de această solicitare. Noi mereu am jucat vineri, acesta e programul nostru”, a conchis Sorin Bălu.

Cu juniori de la ACS Poli, dar fără ”omul cu pasa”

ASU Poli nu se va putea baza nici vineri pe Alex Contescu, tânărul fundaș dreapta operat de apendicită e așteptat în teren de abia din ianuarie 2016. De partea cealaltă însă, Mama Mia se confruntă cu o absență foarte importantă din cauza cumului de cartonoașe galbene. Mijlocașul Zoran Radu ratează duelul timișean. El a reușit în primele 12 jocuri din acest sezon nu mai puțin de opt ”assist-uri” și a marcat de asemenea un gol pentru ”pizzeri” (cu Motru). O altă absență la gazde e atacantul Bogdan Centea, accidentat.

Mama Mia Becicherecu Mic a împrumutat în acest sezon și mai mulți tineri după plecările suferite în vară. Cei mai mulți provin de la ACS Poli, club cu care împarte sponsorul principal (n.r. Casa Rusu). Astfel, Motreanu, Todorov, Nicoară și Mărginean au venit de la gruparea de Liga I. Lor li s-a alăturat și Patrick Niță, trecut de asemenea pe la clubul de pe Bega – împrumutat de la Jimbolia.

Partida Mama Mia Becicherecu Mic – ASU Politehnica Timișoara se dispută vineri, de la ora 14.00, în etapa a XIV-a a Ligii a III-a, pe terenul ”Comunal” din localitatea timișeană. Alb-violeții sunt liderii Seriei a IV-a cu 31 de puncte, cinci mai multe față de câte a strâns Național Sebiș (locul 2), echipă ce va sta în weekend-ul acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.