Aţi dat şpagă medicilor de la Spitalul Judeţean Timişoara? Cum vrea conducerea...

Aţi dat şpagă medicilor de la Spitalul Judeţean Timişoara? Cum vrea conducerea unităţii medicale să afle dacă bolnavii sunt mulţumiţi de modul în care sunt trataţi

3
DISTRIBUIȚI

spitalul judetean 11

„Vi s-au cerut, într-un fel sau altul, bani sau atenţii de către personalul spitalului?” sau „Căror categorii de personal aţi oferit din proprie iniţiativă bani sau atenţii ca recunoştinţă pentru modul în care aţi fost îngrijit?”. Acestea sunt doar două dintre întrebările la care pacienţii care ajung să fie trataţi la Spitalul Judeţean Timişoara sunt încurajaţi să răspundă.

Marius Craina, managerul unităţii medicale, ne-a declarat că bolnavii sunt puşi să completeze un chestionar de evaluare care conţine mai multe întrebări, de aproximativ două luni. În acest mod, conducerea spitalului vrea să afle cât de mulţumiţi sunt pacienţii de modul în care sunt trataţi în unitatea medicală, dar şi dacă au dat şpagă medicilor, asistentelor sau infirmierelor.

„De vreo două, trei luni am introdus acest chestionar de evaluare, pe care pacienţii îl completează doar la spital, îl primesc în foaia de observaţii şi îl completează.


De abia a fost introdus, rămâne să vedem ce rezultate vom avea. Vrem să aflăm gradul lor de mulţumire, de satisfacţie, cum văd desfăşurarea actului medical, condiţiile de internare, medicii, personalul medical, atitudinea”, ne-a explicat Marius Craina.

Printre altele, pacienţii sunt încurajaţi să spună dacă au cumpărat medicamente din buzunarul propriu pe perioada în care au fost internaţi în spital, dacă sunt mulţumiţi de confortul din unitatea medicală sau de timpul de aşteptare pentru a fi examinaţi. Chestionarul de evaluare pe care pacienţii Spitalului Judeţean Timişoara îl completează poate fi consultat AICI!

3 COMENTARII

  1. Marius, îți spun eu, dacă nu ai știut. Sînt pline cimitirele orașului de persoane care nu au dat șpagă doctorilor din județean. Din păcate, ei nu vor mai spune niciodată nimic, nimănui. Oricum, lăudabilă inițiativa. Toate lucrurile au un început.

  2. faceti o cutie postala la care sa trimita pacientul ori apartinatorii sub anonimat aceste informatii??? ca in spital cine o va declara s-au scrie vor iesi pe la morga

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.