Avocat bănățean trimis în judecată pentru HĂRȚUIRE. Ce spune rechizitoriul întocmit de...

Avocat bănățean trimis în judecată pentru HĂRȚUIRE. Ce spune rechizitoriul întocmit de procurori

1
DISTRIBUIȚI

teofil_drugarin_2

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara au finalizat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată a unui avocat din Caraș-Severin pentru că, de la finele anului trecut, hărțuiește un procuror. Teofil Drugărin – avocat în cadrul Baroului Bucureşti – este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de hărţuire şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În rechizitoriul întocmit în cauză, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt: „Pe fondul unor nemulţumiri legate de activitatea desfăşurată de persoana vătămată, inculpatul Drugărin Teofil a urmărit-o fără drept şi în mod repetat pe aceasta, la datele de 06.12.2014, 15.12.2014, ianuarie 2015, martie-aprilie 2015, 13.05.2015 şi 24.06.2015, supraveghind locurile pe care ea obişnuieşte să le frecventeze şi cauzându-i astfel o stare de temere.


De asemenea, la datele de 13.05.2015 şi 24.06.2015, în timp ce persoana vătămată se afla pe terasa unui restaurant din oraşul Oraviţa, inculpatul a folosit, în public, un limbaj injurios la adresa acesteia, aducându-i o gravă atingere demnităţii şi tulburând ordinea şi liniştea publică, persoanele prezente fiind deranjate de atitudinea acestuia, unele chiar părăsind terasa”. Acest ultim episod a fost relatat în detaliu de presa locală.

Victima lui Drugărin este procurorul Radu Bucurică, din cauza căruia, în 2013, avocatul a cerut public să fie „eutanasiat” pe motiv că reprezentantul parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița i-ar fi dezonorat fiica. Bucurică l-a trimis în judecată pe fiul avocatului, în trecut, pentru tâlhărie și violare de domiciliu.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Curţii de Apel Timişoara.

Sursa foto: luju.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.