Bărbatul care apare dând bani celor care au aruncat cu ouă în...

Bărbatul care apare dând bani celor care au aruncat cu ouă în balconul Operei, IDENTIFICAT. Vezi cine este manelistul şi ce spune

4
DISTRIBUIȚI

oua 1

PRESSALERT.ro a reuşit cu ajutorul cititorilor săi să îl identifice şi să discute cu cel care a fost fotografiat în timp ce le dădea bani tinerilor care au aruncat cu ouă în prima zi de proteste la Timişoara. Vă reamintim că miercuri seara în timpul demonstraţiei s-a aruncat cu ouă în spectatorii care erau la Operă şi au ieşit în balcon, în timpul pauzei. După ce am prezentat fotografia unuia dintre tineri care a reapărut în piaţă după două zile, un cititor PRESSALERT.ro, care s-a aflat în apropierea grupului care a aruncat, ne-a trimis mai multe fotografii. „Unul dintre ei, mai brunet şi cu barbă, a scos portofelul şi le-a dat celor care au aruncat bani.


Am văzut bacnote de 10 şi 50 de lei”, a povestit martorul. Bărbatul care apare împărţind banii a plecat apoi cu apropiaţii săi din piaţă după ce demonstranţii au văzut că se pregăteau să arunce din nou cu ouă.
dani turcu 5

Tot cu ajutorul cititorilor PRESSALERT.ro am reuşit să-i identificăm, până acum, pe patru dintre cei care apar în fotografii.  „Săgeţile” sunt tineri cu vârste între 17 şi 19 ani de la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară şi de la Henri Coandă, unul dintre ei postând chiar o fotografie, miercuri seara, din Piaţa Operei, spunând că se simte furios. Cel care apare împărţind bani este Dani Turcu, un cântăreţ de manele din Timişoara. Acesta a evitat să se întâlnească, întrebând „sunteţi cumva paparazzi din ăia?”. Când l-am întrebat dacă a fost în Piaţa Operei, acesta a susţinut că „de ce să îmi fie frică. M-au dat aiurea (pe site,n.a.). Am omorât pe cineva?”. Acesta a negat că el ar fi fost cel care ar fi organizat atacul cu ouă ” ce interes aveam, sunt vreun politician? Să vină martorii să spună”. Când a fost întrebat cum de apare în fotografii cu tinerii care au aruncat discutând cordial şi dându-le bani, solistul de manele a susţinut că „nu erau cu mine, ce bani să le dau?”, după care a închis telefonul.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.