BC Timișoara a numit un nou antrenor principal înainte de duelul cu...

BC Timișoara a numit un nou antrenor principal înainte de duelul cu Gaz Metan. Cine e tehnicianul care revine în Banat

0
DISTRIBUIȚI

16_56_3_354

Staff-ul ”leilor” s-a modificat din nou. După cinci runde în care echipa a fost condusă de un ”trio” din cadrul clubului, BC Timișoara a fost preluată azi de Milorad Perovic.


Noul ”principal” a mai ocupat la formația alb-violetă funcția de antrenor secund în ediția 2011-12.

Perovic (55 de ani) a fost ”secundul” lui Predrag Badnjarevic la BCT între august 2011 și februarie 2012. El preia acum prerogativele de ”principal” după ce formația timșoreană a fost condusă în startul sezonului de Nenad Markovic, Cristian Bota și Radenko Toroman. Primii doi rămân în postura de antrenori secunzi ai echipei mari, în timp ce ce-l din urmă va conduce echipa secundă alături de Cristian Bota.

Milorad Perovic a mai antrenat ca ”principal” pe Rapid Bucureşti, cu care s-a calificat în semifinalele campionatului, în 2008, după ce a eliminat Elba Timişoara, în sferturi, dar şi CSU Cuadripol Braşov. BC Timișoara a fost finalistă în Cupa României în perioada sa de activitate pe Bega.

Tehnicianul din Serbia va debuta cu ocazia importantei partide de pe teren propriu de sâmbătă, de la ora 18.00, când BC Timișoara dă piept cu Gaz Metan Mediaș.

Foto: totalbaschet.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.