BC Timișoara plătește tribut începutului și finalului de meci cu Dinamo. Încă...

BC Timișoara plătește tribut începutului și finalului de meci cu Dinamo. Încă un străin s-a remarcat pentru ”lei” prin numărul de puncte marcate

0
DISTRIBUIȚI

Craiova  bct(19)

Nici BC Timișoara nu a fost echipa care să aducă o victorie de onoare într-un duel cu Dinamo în această toamnă. În mod surprinzător ”leii” au condus la pauză și înaintea ultimului sfert pe terenul bucureștenilor, dar și-au irosit munca pe final de meci, scor 78-88 (43-41)

Cu Toth în echipa de start printre străinii Smith, Djapa, Dundjerski și Jelenic, dar fără Subotic – 28 de puncte și omul meciului cu Gaz Metan, BCT-ul a început dezastruos meciul cu Dinamo. ”Leii” au punctat prima dată la 14-0 și păreau ieșiți din joc după primul sfert, încheiat cu scorul de 26-12 pentru gazde.


Sfertul 2 a fost total diferit. Dundjerski și compania și-au intrat pe parcurs în mână și au reușit chiar să încline balanța în favoarea lor. Reljic și-a dus echipa pentru prima dată în avantaj când mai erau mai bine de patru minute până la pauză. Revirimentul nesperat a continuat. Iar la pauză alb-violeții erau în avantaj cu două puncte: 43-41, după ce au avut și cinci avans. Sfertul 3 a fost unul foarte echilibrat, drept dovadă și scorul de 23-23 înregistrat în această perioadă.

BC Timișoara conducea cu 66-64 înaintea ultimei pătrimi și se părea că bănățenii pot realiza surpriza. Dinamo a mărșăluit însă în minutele de final. În mod uluitor ”leii” au marcat în sfert abia după cinci minute bune de joc. În aceste condiții, de la 69-66 gazdele s-au desprins decisiv, Babakauskas și compania asigurându-și un +10 final pe tabelă.

Astăzi, remarcatul bănățenilor a fost un alt străin, Dalibor Djapa, autor a 25 de puncte. Ceilalți marcatori ai lui BCT au fost: Dundjerski (13 puncte), Smith (8), Jelenic (13), Zekavicic (2), Reljic (6) și Milencovici (9). Dinamo l-a avut principal marcator pe Nenad Sulovic (18 puncte), în timp ce Noah Dahlman a realizat un double double prin 13 puncte și 12 recuperări.

”Leii din Banat” suferă un eșec oarecum așteptat, dar rămân cu impresia că puteau obține mai mult pe terenul lui Dinamo. O singură victorie a rămas în dreptul lui BC Timișoara după opt runde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.