Blues pe pâine la aniversarea muzicianului timişorean Laci Farkas. Vezi ce invitaţi...

Blues pe pâine la aniversarea muzicianului timişorean Laci Farkas. Vezi ce invitaţi speciali participă la concert

0
DISTRIBUIȚI

quovadis 021 [1280x768]Sub genericul „Birthday Blues”, melomanii timişoreni sunt invitaţi la un concert extraordinar care va avea loc în data de 20 noiembrie, de la ora 21.00, la clubul Daos, unde Laci Farkaş şi invitaţii lui promit o seară specială.

„Motivul pentru care are loc acest concert este faptul că împlinesc 45 ani. În plus, am aproape 25 de ani de activitate muzicală. Prin acest concert doresc să prezint o mică parte din trecutul meu muzical, alături de foști colegi din Quo Vadis (din perioada 2004-2012), respectiv și un moment mai inedit alături de fratele meu, el cântând la diverse instrumente exotice (sitar, sarod, hang, bamsuri, duclar).


Voi prezenta și noua mea trupă, și proiect muzical cu numele Leslie Wolf & The Groovemakers. Leslie Wolf este traducerea în engleză a numelui meu”, ne-a declarat Laci Farkas, principalul protagonist al serii.

Formaţia timişoreană Quo Vadis a luat naştere în 1991 şi a participat la o serie de festivaluri din ţară şi străinătate, printre evenimentele la care au luat parte numărându-se şi un concert în cadrul celebrului festival Sziget din Budapesta în anul 2000. „Voi avea și invitați, care vor colora concertul prin aportul lor. Alături de mine în proiectul The Groovemakers mai sunt Silviu Deda -tobe și Andrei Giulvezan – bass. Vom cânta și o piesă proprie, împreună cu Irinel Cirlan la saxofon. Preluările vor fi piese blues-rock presărate cu groove-uri și concepții muzicale diferite“, a mai adăugat Laci Farkas.

Invitaţii speciali ai acestui concert vor fi Szilard Borbely, Bogy Nagy, Ştefan Czifrak, Silviu Deda, Attila Kiss, Andrei Giulvezan, Peter Sarosi, Irinel Cîrlan şi Szilamer Farkas, iar biletele de intrare costă 20 lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.