Cel mai mare retailer din Europa deschide în această lună primul hypermarket...

Cel mai mare retailer din Europa deschide în această lună primul hypermarket la Timișoara. Ce dimensiune are noul magazin

0
DISTRIBUIȚI

1-carrefour-romania-hipermarket-de-20-de-milioane-euro-la-botosani

Integrat în al doilea mare mall care se construiește în Timișoara, Shopping City, o investiție a grupului NEPI, primul hypermarket Carrefour din orașul de pe Bega va fi deschis la finele lunii, pe 26 noiembrie.

Shopping City Timișoara va fi deschis complet abia anul viitor.


Mallul va avea, în total, o suprafaţă închiriabilă de 80.000 de metri pătraţi. Investiţia se ridică la circa 81 de milioane de euro. Aici va funcționa și un cinematograf cu 14 săli, dintre care una 4DX, și vor fi deschise un loc de joacă pentru copii, un patinoar şi un nou centru fitness.

Până atunci, timișorenii au la dispoziție, în parcul commercial de pe Calea Șagului, un magazine Dedeman și hipermarketul Carrefour, dar și alte magazine adiacente.

Noul hypermarket, care este a șaptea investiție a grupului la Timișoara, va avea o suprafață de 7.800 de metri pătrați, 32 de case de marcat și 1.800 de locuri de parcare gratuite. În plus, linia tramvaiului 7 a fost prelungită până în parcarea viitorului mall.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.