Cel mai nou hypermarket din oraș, deschis oficial astăzi. Când va fi...

Cel mai nou hypermarket din oraș, deschis oficial astăzi. Când va fi gata faza a doua a Shopping City Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-12190408">

hypermarket carrefour timisoara (6)

Timișorenii au, de miercuri, un nou hipermarket. Carrefour a deschis în Calea Șagului, în cadrul Shopping City Timișoara, primul hypermarket din oraș, al 29-lea la nivel național. Unitatea a fost deschisă de miercuri de la ora 17.00, urmând ca promoțiile și reducerile atractive să continue joi, 26 noiembrie.

Hipermarketul, care are o suprafață de 7.800 mp și 32 de case de marcat, oferă aproximativ 50.000 de articole și deține laboratoare proprii pentru produse de măcelărie, rotiserie – pizza, gastronomie, brutărie și cofetărie. Timișorenii care vin cu mașina personală la cumpărături au la dispoziție 1.800 de locuri de parcare, dar pot ajunge aici cu autobuzul 33, cu liniile express 1 și 8, și, cel mai târziu la începutul anului viitor, cu tramvaiul.

Conform primarului Nicolae Robu, prezent la inaugurare, hipermarketul dorește să valorifice produsele agricole din zona de vest a țării. „Împreună cu Viorel Matei, președintele Asociaţiei Pro­ducătorilor Agricoli de Cereale şi Plante Tehnice Timiş,vom încerca să facilităm contacte între Carrefour și producătorii locali adevărați, pentru a valorifica producția de legume și fructe de aici”, a declarat edilul.

Iulian Rusu, directorul de leasing NEPI, dezvoltatorul Shopping City Timișoara, a declarat că deschiderea hipermarketului încheie prima fază de dezvoltare a proiectului. Galeria comercială numără 25 de retaileri, de la bănci până la operatori de telefonie și branduri de îmbrăcăminte. „Faza a doua se va încheia la sfârșitul primăverii anului 2016. Proiectul, desfășurat pe 18 hectare, va avea un mall de 60.000 mp, unul din cele mai mari mall-uri din România, o parcare de 2.500 de locuri și cele mai cunoscute branduri de fashion, parfumerie sau încălțăminte pe care timișorenii și le doresc aici. Shopping City Timișoara aduce în premieră o zonă de divertisment deosebită cu IMAX și cinema 4DX, sală de fitness cu piscnă semiolimpică. În total vorbim de o investiție de 100 de milioane de euro”, a spus Rusu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.