Institutul Francez din Timișoara, sub paza Jandarmeriei. Bănățenii au aprins candele în...

Institutul Francez din Timișoara, sub paza Jandarmeriei. Bănățenii au aprins candele în memoria victimelor atacului terorist de la Paris

0
DISTRIBUIȚI

centru cultural francez

După atentatele sângeroase de la Paris, autoritățile române au luat măsuri speciale de protecție pentru obiectivele statului francez de pe teritoriul țării noastre.

Printre acestea se numără și Institutul Francez din Timișoara, care are de câteva ore pază asigurată de trupe din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timiș.


Militarii asigură paza și protecția obiectivului unde drapelul Franeți este arborat în bernă. În fața clădirii au fost aprinse deja primele candele în memoria celor uciși pe străzile Parisului, printre care și doi români.

Angajații Institutului Francez sunt în stare de șoc după tragedie, aceștia adunându-se la sediu pentru a stabili ce vor face în următoarele zile. Cei care doresc, pot să aprindă o lumănare sau să depună flori în fața clădirii IFT, pe bulevardul CD Loga, nr. 46.

UPDATE 1 Institutul Francez din Timișoara anunță că luni, la ora 18, organizează o ceremonie de comemorare a victimelor atentatelor de la Paris la sediul instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.