CH Poli a ”topit” Metaloplastika înainte de derby-ul cu Dinamo. Performanțe bune...

CH Poli a ”topit” Metaloplastika înainte de derby-ul cu Dinamo. Performanțe bune realizate de timișorenii plecați la națională

0
DISTRIBUIȚI

ch poli galati (4)

Handbaliștii alb-violeți au disputat două amicale cu formația sârbă Metaloplastika Sabac în pauza competițională. Ambele jocuri disputate în Sala ”Constantin Jude” în weekend au fost câștigate de CH CSU Politehnica, formația bănățeană intră în linie dreaptă pentru pregătirea derby-ului cu Dinamo București.

Poli nu a stat în pauza cauzată de jocurile echipei naționale. Sâmbătă, elevii lui Pero Milosevic au trecut cu 29-23 de Metaloplastika. Halcă 7 goluri, Timofte 6, Lasica 4, Păiuş 3, Leordean 3, Pejovic 2, Santeiu 2, Şimicu 1 și Szentpeteri 1, au fost marcatorii timișorenilor în acest meci.


Duminică, timișorenii s-au impus și în revanșă, scor 24-20. De această dată Pejovic 5, Szentpeteri 4, Păiuş 4, Lasica 3, Timofte 2, Şimicu 2, Halcă 2, Leordean 1 și Santeiu 1 s-au trecut pe lista marcatorilor.

Fără Grigoraș, Fenici și Chikovani, selecționați la loturile naționale, tehnicianul lui CH Poli a apelat și la jucători cu mai puține minute în campionat, precum Levente Szentpeteri și Claudiu Şimicu.

Joi, 12 noiembrie, de la ora 17.45, CH Poli o întâlnește pe rivala Dinamo, tot în Sala ”Constantin Jude”, în runda a 12-a a Ligii Naționale.

Prestații bune la lot

Timișorenii chemați sub tricolor au avut prestații excelente în meciurile de calificare la CM. Dacă în Austria Cristian Fenici și Demis Grigoraș au marcat câte trei goluri, în eșecul României cu scorul de 24-27. Ieri, în Italia, unde ”tricolorii” au învins clar cu 35-22, primul a marcat de patru ori, în timp ce Grigoraș a înscris 5 goluri. De remarcat că golgheterul echipei a fost tot un bănățean în acest joc, Sadoveac, autor a 6 reușite. Irakli Chikovani a avut la rândul său evoluții apreciate pentru Georgia, a marcat 11 goluri în două jocuri, dar naționala gruzină nu mai are șanse de a avansa din preliminarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.