CH Poli așteaptă sprijinul fanilor pentru derby-ul cu Dinamo. Cristian Fenici: ”Sper...

CH Poli așteaptă sprijinul fanilor pentru derby-ul cu Dinamo. Cristian Fenici: ”Sper să fie alături de noi”

0
DISTRIBUIȚI

ch-poli-bacau-5

Formația de handbal alb-violetă revine la jocurile din Liga Națională cu o întâlnire de tradiție pe teren propriu. După eșecul de la Reșița care i-a blocat seria de cinci succese consecutive, Poli Timișoara vrea să fie susținută și de galerie pentru a o doborî pe rivala Dinamo București în meciul de joi.

Poli nu lucrează foarte multe zile în formulă completă înainte de înfruntarea cu Dinamo, dar tehnicianul Pero Milosevic e încrezător că echipa sa poate ieși învingătoare joi de pe parchet. Alb-roșii au parte de un sezon excelent, aflându-se la doar un punct în spatele liderului CSM București.

”Au fost trei săptămâni de pauză. Fenici, Grigoraș și Chikovani au fost la lot și patru jucători la tineret, nu am avut mulți jucători la pregătire. Ne bucurăm că au fost selecționați. Am jucat bine în cele două amicale. Mai avem două antrenamente să pregătim meciul cu Dinamo. Nu cred că alt club din țară a avut trei titulari selecționați… Dinamo are o echipă bună, anul acesta vrea să câștige campionatul. Îi respectăm mult, dar vrem să câștigăm, trebuie să jucăm precum am făcut-o în ultimele partide, în defensivă mai ales, să jucăm dur, să fim concentrați. Reșița a învins Dinamo acasă, poate fi învinsă. Trebuie să dăm 100%. Vrem să avem parte de public. Avem posibilități dacă ne organizăm bine”, a declarat Pero Milosevic.

Antrenorul muntenegrean al alb-violeților speră ca efectul de derby să-și pună amprenta asupra întâlnirii. ”Am înțeles că e o rivalitate între Poli Timișoara și Dinamo.


Îmi place să joc astfel de partide, și ca antrenor și ca jucător. E o rivalitate sportivă, trebuie să dăm totul să câștigăm. Dinamo are jucători buni, un buget mare, are internaționali din Franța, Croația și Muntenegru”, a mai spus Milosevic.

Singura veste proastă din lotul lui Poli Timișoara e situația lui Iulian Halcă, extrema are din nou probleme la meniscul genunchiului drept și se va opera în pauza de iarnă.

Fenici: ”Așteptăm galeria”

Căpitanul lui Poli, Cristian Fenici, speră ca la întâlnirea cu Dinamo să revină în sală și suporterii de la fotbal. În urmă cu aproape un an druckerii, într-un moment aniversar, au făcut show la meciul cu bucureștenii dar pe parchet alb-violeții au fost învinși.

”Sperăm să nu fie o problemă că am plecat, avem două zile să ne punem la punct. Nu am uitat ce am jucat în timpul acesta. Trebuie să ne apărăm bine, e o echipă care joacă pe apărare și atac. La ultimul meci, cu Tg. Jiu ne-a ajutat și publicul. Sper ca la meciul cu Dinamo publicul să fie iar alături de noi. Sper să câștigăm, să facem oricum un meci bun, la Timișoara nu se câștigă ușor. Trebuie să fie mai buni ca noi ca să ne bată… Anul trecut a fost sala plină, dar poate nu am fost pe o pantă ascendentă, acum am avut multe victorii una după alta și sper să fie altceva. Sper să ne ajute și forma de moment. Noi așteptăm galeria, dacă ar veni ar fi mult mai bine pentru noi. Anul trecut au făcut o atmosferă senzațională… Am fost focusați pe jocurile de calificare. Obosiți nu suntem pentru că am avut practic o rutină obișnuită”, a explicat Cristian Fenici.

Partida CH CSU Politehnica Timișoara – Dinamo București se dispută joi, de la ora 17.45, în etapa a 12-a a Ligii Naționale. Bănățenii sunt pe locul 4 cu 21 de puncte, la cinci distanță de dinamoviști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.