Cinci trupe timişorene confirmate deja pentru evenimentul „Împreună Rezistăm”. Octavian „Vita” Horvath,...

Cinci trupe timişorene confirmate deja pentru evenimentul „Împreună Rezistăm”. Octavian „Vita” Horvath, solistul IPR: „Cu o floare nu se face primăvară“

2
DISTRIBUIȚI

vitaÎn data de 14 noiembrie, de la ora 19.00, vor avea loc, simultan, concerte în mai multe orașe din ţară, pentru victimele incendiului din „Colectiv”, printre care București, Cluj, Timișoara, Constanța, Brașov, Iași, Satu Mare, organizate de Dark Side Booking Academy.

Cu acest prilej se vor strânge fonduri pentru victimele incendiului din club Colectiv.


Primele amănunte despre concertul din Timişoara ne-au fosr dezvăluite de solistul trupei Implant Pentru Refuz, Octavian Horvath. „La rugămintea organizatorilor din Bucureşti, care au iniţiat aceste concerte în întreaga ţară, m-am implicat în evenimentul de la Timişoara. Până acum, la concertul din 14 noiembrie vor cânta Burning Table, Different Class, Faceplant, Negură Bunget şi Implant Pentru Refuz. Concertul va avea loc în data de 14 noiembrie, la clubul Daos, şi aşteptăm în continuare muzicieni care vor să se implice în acest eveniment“, spune el. Artiștii care vor să se implice în această acţiune pot lua legătura cu organizatorii din Timişoara la telefonul 0740.311.092.

În altă ordine de idei, solistul IPR a precizat că membrii trupei se implică trup şi suflet în acţiunile sociale care au loc în oraşul nostru. „Cu o floare nu se face primăvară. Sunt foarte mulţi cei care ar fi trebuit să-şi dea demisia. Evident că ne implicăm în acţiunile de stradă care au loc în zilele noastre. E timpul să schimbăm. Împreună rezistăm“, a mai adăugat solistul trupei Implant Pentru Refuz.

2 COMENTARII

  1. Inainte de toate ar putea sa dea jos carpele de pe tavan si de pe peretii din Club Daos, impreuna cu destuparea ferestrelor. Plus un sistem de eliminare a aerului viciat. Profit maxim de-a lungul anilor, investitie zero.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.