Cine sunt cei care au TORTURAT sexual un copil de 13 ani...

Cine sunt cei care au TORTURAT sexual un copil de 13 ani cu o coadă de mătură și dopul unei sticle în căminul Liceului Sportiv „Banatul” și ce măsură au luat judecătorii

4
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-474816972">

cortusan

Cei doi adolescenți de la Liceul Sportiv ”Banatul” care au agresat sexual cu coada unei mături pe colegul lor mai mic, au fost arestați și vor petrece următoarele săptămâni în arestul Poliției.

Completul de judecată din cadrul Judecătoriei Timișoara a admis cererea procutorilor și i-a trimis pe cei doi agresori, Bogdan – Vasile Cortușan, 18 ani, și Andrei Lucian Ciobănică, 17 ani, ambii fotbaliști, cel din urmă fiind împrumutat de LPS Banatul la Giarmata în Liga a III-a, în arestul Poliției Timiș pentru 30 de zile. Mai mult, în timpul audierilor, s-a stabilit cine este autorul efectiv al faptei și cine a imobilizat victima.

ciobanica andreiAndrei Lucian Ciobănică

”În data de 19.11.2015, în jurul orei 22:00, în internatul unei şcoli din Timişoara, inculpatul Ciobănică Andrei-Lucian de 17 ani, prin folosirea unei mături, a unei sticle de plastic şi a unui tub de spray, ar fi încercat să agreseze sexual un coleg de cameră în vârstă de 13 ani, după ce inculpatul Cortuşan Bogdan-Vasile, în vârstă de 18 ani, l-ar fi imobilizat în prealabil”, a informat prim-procurorul Claudia Irina Chivu.

 

4 COMENTARII

  1. Asa se întâmpla atunci când directorii sunt puși în funcții pe criterii politice și nu pe criterii de competenta profesionala. În acest liceu, de mulți ani, s-a format o adevărata mafie. Directorii si, inclusiv, antrenorii sunt cei care taie și spânzură, cei care hotarasc destinul, și așa precar, al copiilor, numai pe considerente financiare. Dacă părinții au bani, plătesc promovarea copiilor lor lla echipe cotate superior celei de la care provin, adică de la Lps Banatul. Iar dacă părinții nu corespund financiar criteriilor dumnealor, atunci copiii rămân la mana lor, adică pe dinafară. Se cere spaga în cel mai urat mod posibil. Treziti-va, oameni buni, atât cât mai este timp sa schimbam ceva în tara asta, sa nu mai sufere copiii, și părinții pe lângă ei. Opriți aceasta mafie, va rugam, si sa nu îi mai lăsati să distrugă viitorul copiilor nostri! Va scrie un tata care a avut de suferit în urma deciziilor acestor „oameni”. Va mulțumesc anticipat!

  2. Toate tragediile din scolile din oras tolerate de actuala doamna inspector general – copilul omorat in fata unei scoli recent, etnobotanicele din scoli, prostitutia cu minore in dosarele aflate pe rol cu lumea interlopa din oras, violenta din scoli… si ea este inca in functie… pana cand? Ce a facut pentru a preveni violenta? Doamna!!! DEMISIA sau raspundeti pentru NEGLIJENTA IN SERVICIU ca primarul din Bucuresti, Piedone! Ce tragedie va poate urni din scaun? Ca de bun simt nu e cazul sau onoare.

  3. E infioratori. Astia trebuie pedepsiti ca si criminalii.
    Schimbati legile si puneti criminalii si hotii din inchisori la munca sa-si plateasca masa si cazarea , nu obligati saracii tarii sa ii tina la odihna

  4. Liceul sportiv,are probleme de mulți ani,atât la nivel de pregătire școlară cât și sportiva.,iar de starea disciplinară nici nu are sens să mai vorbim,bani,telefoane,si altele,dispărute din buzunarele elevilor în internat sau vestiar și cu tot sistemul de supraveghere nu se găsesc hoții.Oare de ce?!!! Profesori,puși pe căpătuială pe spatele părinților,iar performanță ioc ??? De ce trebuie oare să depinda, destinul unor copii,de metehnele unui individ,care are probleme de comportament ,probleme de mentalitate,tot felul de frustrări!!!??? Toți se cred mari antrenori,însă în afară de 2-3,restul sunt profesori de educație fizică! Păcat de acest liceu,dintr-un oraș ca tm,ar trebui să fie numai profesioniști de sus până jos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.