PREMIERĂ Consilierii PNL Timiş au picat proiectul primarului Robu împotriva interzicerii alcoolului...

PREMIERĂ Consilierii PNL Timiş au picat proiectul primarului Robu împotriva interzicerii alcoolului în Complexul Studenţesc. Vezi al cui nume a fost invocat pentru această situație

0
DISTRIBUIȚI

politia in complex 1

Discuţii ample în plenul CLT pe tema interzicerii vânzării şi consumului alcoolului în Complexul Studenţesc din Timişoara
„Mi se pare o dovadă de neseriozitate că ba îi lăsăm, ba nu, dacă aş fi proprietarul unei astfel de terase aş acţiona primăria în instanţă pentru că am un stoc, m-am aprovizionat”, a spus consilierul PSD Alfred Simonis. „ Vreau să vă informez cum stau lucrurile. Nu pentru că s-a întâmplat acea nenorocire în complex s-a iniţiat acea hotărâre, ci datorită semnalelor venite pe mai multe canale că lucrurile nu se întâmplă cum trebuie în complex. Indiferent cine a fost primar şi ce măsuri s-au luat până la urmă nu s-au produs schimbări semnificative cu privire la ceea ce se consumă pentru că proprietatea terenurilor dintre cămine e privată.


Acolo s-a construit de-a valma cu neruşinare până sub geamurile căminelor acolo s-a comercializat şi s-a creat deranj al studenţilor. Am ajuns la concluzia că numai dobândirea acelui teren din jurul căminelor ar duce la o altă faţă a complexului studenţesc”, a spus primarul Nicolae Robu.

După ce consilierul Adrian Orza a atenţinat că alcoolul trebuie interzis unitar, edilul a replicat că „indiferent unde va fi graniţa, va exista un dincolo de graniţă unde vor fi alte regiuni”. În mod cu totul inedit, consilierul PNL Sandu Ştefan de la PNL a comentat că „nu ştiu dacă orice interzicere rezolvă problema. Cred că problema prinicipală a complexului este că a devenit un punct de atracţie pentru tot felul de indivizi care nu au unde să îşi petreacă timpul şi vin aici. Foarte multe campusuri din ţările civilizate sunt situate în zone marginale şi celor care nu au nicio treabă cu studenţii le este interzis accesul”.

După ce a accentuat că e nevoie o pază sporită a locaţiei, efectuată de poliţie, Ştefan Sandu, alături de toţi consilierii din PNL Timiş s-au abţinut de la vot, cu excepţia lui Vasile Ruşeţ care a votat împotrivă. Tot împotriva interdicţiei eu fost şi independenţii Bogdan Herzog şi Flavius Boncea. Este important de menţionat că mişcarea PNL a fost anticipată de şeful consilierilor PSD Timiş Alfred Simonis, care a atenţionat că liberalii nu vor vota pentru interzicerea alcoolului în Complex, din cauză că deputatul PNL Alin Popoviciu are un local în zonă. Au votat pro interdicţiei aleşii PSD şi consilierii Elena Wold şi Adrian Orza. După ce proiectul a picat, Robu a vorbit despre elaborarea unui proiect care să prevadă retragerea autorizaţiei de funcţionare pentru locaţiile unde se iscă scandaluri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.