Consilierul judeţean Traian Stancu a decis: până și primarul din Deta respectă...

Consilierul judeţean Traian Stancu a decis: până și primarul din Deta respectă legea mai mult ca Nicolae Robu. Vezi lista de neajunsuri

0
DISTRIBUIȚI

traian stancu

Consilierul judeţean al ALDE Timiş Traian Stancu a dat de toţi pereţii cu primarul Timişoarei, Nicolae Robu, şi aleşii din Consiliul Local Timişoara. În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, la sediul ALDE Timiș, Stancu a precizat că el a fost de când este consilier județean la foarte multe ședințe din comunele județului Timiș și că peste tot legea este respectată.

„M-am speriat, eu atâta neseriozitate nu am văzut nicăieri până acum.


Nu poţi compara. Eu nu vorbesc aici de faptul că un coleg de-al meu Marius Martinescu vorbeşte mult şi vă las eu să spuneți cum. Chestia unui consilier local că vorbeşte mult asta o accept, asta e democraţia, a venit pe un vot. Ce nu accept eu este modul de desfăşurare. Aş vrea să vorbesc despre ce am văzut la CLT, eu nu am văzut nici la Ghilad secretar care nu ştie cum se desfășoară primirea unor consilieri locali. Consilierii ăia pot fi schimbaţi din funcţie că au fost primiți în mod ilegal. Nu am văzut un primar care propune un proiect şi îşi pune consilierii să îl amâne să pice proiectul, să nu îl susţină. Nu am văzut aşa ceva la CJT. (…) La CJT ultima comisie la care am fost a ţinut patru ore. Proiectele intră în aviz din CLT fără a se discuta. Cum vreţi să o ducem bine? Dacă în CLT e aşa o atmosferă eu cred că şi la primărie e la fel. Eu cred în instituţii, un consilier local judeţean care vine la şedinţă poate spune ce prostii vrea, dar eu doresc ca insituţiile să aibă o regulă”.

Stancu susţine că şi la Deta unde primarul are nenumărate probleme cu legea şedinţele sunt ţinute în acord cu legea. Reprezentantul ALDE este revoltat şi de faptul că Robu nu a anunţat pe nimeni legat de discuţiile sale cu primarul Aradului, Gheorghe Falcă, pe tema unificării celor două oraşe. „Domnul primar nu şi-a tras oraş, noi vedem că domnul prin prisma a ceea ce face şi-a tras oraş”, a spus acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.