Consiliul Judeţean Timiş va aloca bani pentru construcţia unui nou spital de...

Consiliul Judeţean Timiş va aloca bani pentru construcţia unui nou spital de psihiatrie. Vezi ce detalii a oferit Titu Bojin şi când vor începe lucrările

2
DISTRIBUIȚI

santier spitalul de copii04_resize

Este oficial, Timișul va avea un nou spital de Psihiatrie. Detalii legate de proiectul atâr de necesar au fost oferite recent de şeful Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin.

„Proiectul se ridică la o valoare de 3,5 milioane de euro, cu o perioadă de realizare de 24 de luni, urmând să vedem cât va ieși din licitație. Banii provin în totalitate de la consiliul județean, pentru a avea convingerea că putem să realizăm.


În aceste condiții, nu se mai pune problema de nerealizare. Banii o să fie alocați la rectificarea de buget de miercurea viitoare. Nu se mai pune sub semnul întrebării, nici ca termen, nici ca execuție”, a spus Bojin.

Se pare că, spre deosebire de alte obiective care au fost amenajate în locaţii deja construite, noul centru va fi ridicat de la zero.

„Va fi un corp de clădire nou, făcut lângă corpul de clădire pe care îl avem acolo și care probabil va avea funcții administrative. Practic, spitalul propriu-zis va fi, zicem noi, unul dintre cele mai moderne din acest punct de vedere. Spitalul va funcționa într-o clădire nou-nouță. Vom da drumul la licitație poate chiar din acest an și probabil că în ianuarie-februarie vom avea deja constructorul, vom avea valoarea finală și să poată începe lucrările. În primăvară obligatoriu trebuie să înceapă lucrările. Proiectul va fi gata probabil în 60 de zile, urmând ca apoi să fie pus la licitație. Eu sper ca în primăvară să poată fi demarată lucrarea și nu cred că va fi nevoie de 24 de luni. Dar am lăsat un termen, să fie totuși pe doi ani, ca să nu-l înghesuim într-un an și să ne trezim că nu putem să-l terminăm”, a completat Bojin.

Foto: Arhivă

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.