Consiliul Local Timişoara, BANI pentru reabilitarea Clinicii ORL. Ce intervenţii vor fi...

Consiliul Local Timişoara, BANI pentru reabilitarea Clinicii ORL. Ce intervenţii vor fi făcute și cât vor costa

0
DISTRIBUIȚI

clinica_orl_timisoreni_ro

Încet – încet, clinicile spitalelor din Timişoara încep să se schimbe în bine. Dacă noul corp de clădire de la Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu”, se înalţă pe zi ce trece, în mare parte cu bani de la bugetul local, şi Clinica de Dermatologie mutată pe strada Daliei, în fostul cămin al Universităţii Tibiscus, a fost adusă la standarde de top, la finele săptămânii trecute aleşii din Consiliul Local Timişoara au alocat bani pentru reabilitarea unui nou obiectiv.


Nu mai puţin de 2.500.000 de lei au fost alocaţi pentru repararea fațadei exterioare, a acoperișului, dar și pentru dotarea cu un lift a Clinicii de ORL a Spitalului Municipal Timişoara.

Banii au fost alocaţi după ce Spitalul Municipal a cerut, prin intermediul unei adrese către Primăria Timişoara, sprijin financiar pentru reabilitarea faţadei, a acoperişului şi pentru montarea unui lift la clădirea de pe Bulevardul Revoluţiei. Printre argumentele celor de la Municipal se numărau starea deplorabilă a clădirii, dar şi faptul că aceasta a devenit un pericol pentru trecători. Mai mult, nici tratamentul aplicat pacienţilor nu poate fi unul la cele mai înalte standarde, asta pentru că transportul cu targa al pacienţilor operaţi se face cu dificultate din cauza scării interioare de înguste, care nu respectă normele sanitare în vigoare. Practic, prin noile lucrări vor fi efectuate îmbunătățiri care vor ajuta clinica ORL să respecte cerinţele actuale de autorizare şi funcționare.

Sursa foto: timisoreni.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.