Controale ale ISU Banat în localuri din tot județul. Ce nereguli au...

Controale ale ISU Banat în localuri din tot județul. Ce nereguli au fost constatate

0
DISTRIBUIȚI

actiuneisu (12)

Amenzi în valoare de sute de mii de lei au aplicat pompierii din Timiș în acest sfârșit de săptămână. Reprezentanții ISU Banat au început controalele în locurile de distracție. În weekendul care tocmai s-a încheiat, pompierii, polițiștii și jandarmii au efectuat un număr de 19 controale la cluburile deschise în întreg județul.


În total au fost constatate 47 de deficiențe, dintre care 7 au fost remediate ah-hoc. În urma controalelor au fost date 17 avertismente și 28 de sancțiuni în valoare de 211.000 de lei.

Pompierii au făcut și o listă a problemelor cel mai des întâlnite în timpul controalelor și fac publice și au dat publicității numele localurilor care nu au respectat reglementările. Astfel, deficienţe privind organizarea activităţii de apărare împotriva incendiilor au fost constatate în Bugar’D Pub, Club D’Arc, Aether, The 80’S Pub, Club 30 Timişoara, S.C. MP & CE Pub SRL din Lugoj, Restaurant Urban Timişoara, SC Liria’s SRL din Lugoj, SC Repulse Bay, Club Molly Malone Timişoara, S.C. Automatic Leisure And Gaming SRL din Lugoj, Porto Arte, SC S-G Atmosphere, The Note Pub.

În localurile Bugar’D Pub, Club 30, The Note Pub, Club Heaven au fost constatate și deficiențe privind existența și funcționalitatea mijloacelor tehnice de apărare împotriva incendiilor.

Mai mult, în Club D’Arc, dar și SC Cuz-Dan SRL, punct de lucru str. Cetăţii 77, pompierii au descoperit că nu se respectă reglementările referitoare la utilizarea focului deschis, dar și cele privind fumatul.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.