Dan Bedros după atentatele de la Paris: „Este șocant ce se întâmplă....

Dan Bedros după atentatele de la Paris: „Este șocant ce se întâmplă. Va schimba toată situaţia din Franţa”. Vezi ce spune despre riscurile din viitor

0
DISTRIBUIȚI

dan bedros1

Dan Bedros, fostul director al Alcatel Romania, a declarat pentru PRESSALERT.ro, astăzi, comentând valul de atacuri teroriste de la Paris, că „este șocant ce se întâmplă.


Va schimba toată situaţia din Franţa . Nu au estimat că se va întâmpla aşa ceva. E un conflict între civilizaţii. Nu văd o rațiune în ce s-a întâmplat – ce obții? Vei reuni toată Europa împotriva lor. Păcat că plătesc oameni total, total nevinovați. Asta s-a întâmplat într-o țara ca Franța care este super pregătită pentru astfel de situaţii, cu trupe, cu structuri. „.

Unul dintre motivele pentru care s-a ajuns la această situaţie, consideră Bedros, este şi pentru că „preşedintele Hollande a fost foarte deschis la imigrație. E imposibil să controlezi total un astfel de val. Este greu să te protejezi împotriva civililor, orice fel de sistem ai avea. Nu poți să pui gărzi la fiecare bar sau restaurant. Se vor reface granițele. Se va da un avânt mișcărilor extremiste de dreapta şi asta e un alt pericol. Să nu uităm că în Franţa vor fi alegeri locale. Dacă vor câștiga oamenii lui Le Pen să nu uităm că ei sunt pentru ieșirea din UE şi închiderea graniţelor. O prostie, ce ar rezolva? Acum este nevoie ca Europa să strângă rândurile”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.