Decizia Curţii de Apel Timişoara în cazul fostului primar al Reşiţei acuzat...

Decizia Curţii de Apel Timişoara în cazul fostului primar al Reşiţei acuzat de corupţie

2
DISTRIBUIȚI

stepanescu dna 1

Curtea de Apel Timişoara a judecat, astăzi, contestaţia lui Mihai Stepanescu, fostul primar al Reşiţei, la decizia tribunalului de a-l aresta pe 30 de zile la solicitarea DNA.Acesta a fost acuzat de luare de mită, primind 72.000 lei prin intermediar şi solicitând să i se paveze curtea, valoarea lucrărilor fiind de peste 200.000 lei.


Banii au fost primiţi de la reprezentantul unei firme care avea contract cu Primăria Reşiţa. Pesedistul şi-a recuonscut faptele şi după ce a fost arestat şi-a dat demisia din funcţia de primar. Argumentele apărării că nu mai poate influenţa ancheta nu au fost considerate ca fiind suficiente, instanţa hotârând că Stepanescu va rămâne în arest pentru cele 30 de zile.

2 COMENTARII

  1. Câtă competență domne’ pe capul justiției!!! Pe violatori și criminali îi judecă în stare de libertate, dar ține închisoarea ocupată cu un om care și-a recunoscut greșeala și care NU este un pericol public! O altă nedumerire, patronul care A DAT mita…nu pățește nimic? Parcă așa era legea, și mituitorul face închisoare! Măi stimați judecători, de către care cutărică sunteți voi mituiți, ha?

  2. De cand a pactizat cu unii experimentati in furturi din banii comunitatii ( In Resita este unul care si-a facut case la Mosnita si la Valiug( inca nearestat), care facea vanzari de diplome universitare) era clar ca se indreapta spre Popa Sapca. Lacomia si poate si putina minte… Multa lume a avut incredere in el. Sa-ti fie rusine Stepanescu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.