Derby vestic cu orgolii la fotbal în sală. Pe ce jucători nu...

Derby vestic cu orgolii la fotbal în sală. Pe ce jucători nu se poate baza liderul Informatica Timișoara la Deva

0
DISTRIBUIȚI

info tgm (14)

CS Informatica Timișoara joacă mâine pe terenul lui Autobergamo Deva, echipă de la care a luat câteva nume importante în vară. Cele două vestice se bat și pentru ocuparea primei poziții în Liga I la futsal, loc ocupat de bănățeni cu un avans de trei puncte.

Formația pregătită de antrenorul-jucător Robert Lupu are în continuare absențe importante dar a demonstrat în fața campioanei din Tg. Mureș că se poate descurca și într-o formulă mai restrânsă. La Deva timișorenii nu vor putea miza pe accidentații Ivan Jovanovic, Thiago Alcantara și nici pe noua achiziție Gabriel Dobre, care nu are drept de joc în tur.


Prin urmare acesta va rata și următoarele două meciuri.

Autobergamo a luat titlul în 2014 cu câteva nume care îmbracă acum tricoul noii grupări bănățene. În vară au fost și lansate câteva săgeți către cei care au părăsit Deva pentru Timișoara. Robert Lupu, Florin Matei și Vlad Iancu vor avea cu siguranță o întâlnire specială cu fostul club. Moralul bănățenilor e la cote înalte însă după spectaculosul 7-2 obținut în fața lui City’us Tg. Mureș.

”Noi nu avem nicio ambiție cu nimeni… Majoritatea au strigat și vorbit despre noi, dar noi încercăm să ne vedem de treaba noastră. Suntem o echipă profesionistă. Anul acesta avem jucători care au jucat în niște ligi, au câștigat campionate, nu ne pretăm la interviuri. Lupta noastră e în teren și încercăm să câștigăm. Sufletul meu a fost acolo, la fel cum pun și ei suflet. E proiectul pe care l-am dus pas cu pas alături de domnul Doru Popa. Este o echipă foarte bună, cu băieți foarte buni. Toate transferurile acelea, eu mi le-am dorit. Mă bucur că echipa merge bine, asta confirmă că și eu am avut o contribuție acolo”, a declarat Robert Lupu despre duelul de la Deva.

Meciul de mâine are implicații și în lupta la vârf. Informatica are 24 de puncte din 24 posibile iar Deva ocupă locul 2 cu trei puncte mai puțin, cedând surprinzător la Iași. Partida Autobergamo Deva – CS Informatica Timișoara se dispută marți, de la ora 19.00 (Digi Sport 3), în Sala Sporturilor din orașul de sub Cetate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.