Duel România – Serbia la Timișoara cu internaționali de la Informatica în...

Duel România – Serbia la Timișoara cu internaționali de la Informatica în postura de adversari. Pe ce colegi mizează Robert Lupu la debutul ca selecționer

0
DISTRIBUIȚI

picture-futsal_rom_ung.jpg-604-423-1-85

”Tricolorii” de pe parchet înfruntă joi în meci amical selecționata țării vecine, Serbia, organizatoarea Europeanului de futsal de anul viitor. Meciul din Sala ”Constantin Jude” va însemna și debutul în postura de selecționer al lui Robert Lupu. Antrenorul-jucător va miza pe mai mulți colegi de la CS Informatica și îl va avea, de asemenea, adversar pe unul dintre elevii săi de la echipa de club.

Timișoara va găzdui amicalul cu Serbia, țara organizatoare a Europeanului pe care România l-a ratat după eșecul dureros suferit în barajul cu Ungaria. ”Aș vrea să debutez cu o victorie, cel mai important e să ne ridicăm moralul după înfrângerea cu Ungaria, sper să reușim să ridicăm moralul”, a declarat Robert Lupu.


Noul antrenor al naționalei de futsal poate intra pe teren ca jucător și îi va avea în lot pe Florin Matei, Vlad Iancu și Ion Al-Ioani, toți trei de la CS Informatica Timișoara. Cei mai mulți jucători la lot îi are o altă vestică, Autobergamo Deva, cinci nume.

Interesant e că și naționala Serbiei are jucători la formația din Capitala Banatului. Dacă Stefan Rakic revine după o accidentare, Slobodan Janjic va fi cu siguranță joi pe teren. ”Ne bucurăm că la Timișoara se organizează acest meci. A fost la alegere cu Reșița. Avem un meci practic împotriva lui Slobodan (n.r. Janjic), că Rakic nu știu dacă va juca, și i-am spus să o lase mai moale, așa ca între prieteni, dar bineînțeles că va da totul, Serbia e o echipă bună, care va organiza Euro, dar e o partidă foarte bună pentru timișoreni”, a conchis Lupu.

Meciul România – Serbia se dispută joi, de la ora 18.00, în Sala ”Constantin Jude” din Timișoara. Partida reprezintă un test pentru ”tricolori” în vederea campaniei de calificare la Cupa Mondială.

Foto: frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.