Efectul Colectiv: Formaţia Rezident Ex a amânat lansarea noului album

Efectul Colectiv: Formaţia Rezident Ex a amânat lansarea noului album

1
DISTRIBUIȚI

reyidentexFormaţia Rezident Ex a amânat apariţia celui de-al doilea material discografic, susţinând că se află într-o stare de şoc şi că tragedia de la clubul Colectiv i-a marcat profund.

„Dragi prieteni, şi neprieteni, am hotărât amânarea apariţiei albumului doi REZIDENT Ex şi, implicit, concertele de promovare. Sperăm să fim în asentimentul vostru când afirmăm că cei legaţi de fenomenul rock şi nu numai sunt încă într-o stare de şoc, stare mai mult sau mai puţin conştientă.


Dar un lucru este clar: tragedia din Colectiv ne-a marcat pe toţi şi este deja un moment de referinţă cu implicaţii complexe. Noi considerăm că nu putem trece de mâine la «ordinea de zi», cum se spune. Vă mulţumim pentru înţelegere! Suntem cu speranţele şi gândurile la voi“, au declarat membrii trupei.

Formaţia Rezident Ex a susţinut în această vară un concert în premieră la Lugoj. Muzicienii care au concertat în Timişoara în luna iunie, în cadrul Music Travel Folk Festival, care a avut loc La Căpiţe, au cântat alături de tobarul Mark Cross, care a făcut parte din formaţii ca Hellowen, Kingdom Come, Metalium sau Nightfall şi a avut colaborări cu Marco Mendoza sau Ian Gillian şi l-a înlocuit vara trecută pe James Kottak la concertul Scorpions din Bahrein. În luna februarie a acestui an, Rezident Ex a lansat un nou videoclip, care descrie pe deplin magia muzicii rock’n’roll pe care o abordează muzicienii, „Noi să fim noi”. Rezident Ex a lansat în 2013 albumul de debut „Alpha”. Muzica şi textele îi aparţin lui Tavi Iepan (cu excepţia piesei „Închis, caz de boală”, al cărei text este scris de Mircea Jebelean), de producţia muzicală s-au ocupat Tavi Iepan şi Adrian Popescu, iar grafica a fost realizată de Christian Podratzky.

Foto: Alin Zelenco

1 COMENTARIU

  1. articol realmente penibil! L-am vazut pe Cristi Podrazki in Parcul Rozelor la concertul caritabil si era foarte zambaret nicidecum in stare de soc. Daca aveau simt civic cantau pentru ranitii din colectiv. Ei nu scot albumul din lipsa de bani mai mult ca sigur Rog autorul acestui articol sa nu ne mai zica ori de cate ori scrie despre acest grup ca tobarul a cantat cu celebritati. Tavi Iepan este fondator Cargo iar Podrazki a fost la bass in Promusica. avem si noi romanii valori de referinta din trecutul membrilor grupului

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.