Efectul „Colectiv”: reprezentanții localurilor din Timișoara s-au întâlnit pentru a discuta despre...

Efectul „Colectiv”: reprezentanții localurilor din Timișoara s-au întâlnit pentru a discuta despre problemele cu care se confruntă. Ce nemulțumire au

0
DISTRIBUIȚI

comemorare1

O parte dintre reprezentanții HoReCa din orașul de pe Bega s-au întâlnit astăzi și au discutat despre modificările din legislație, o parte dintre ele neclare, și solicită o întâlnire cu conducerea ISU „Banat”.

„O parte din reprezentanții HoReCa (n.r.


hoteluri, restaurante, cafenele) din Timișoara solicităm o întâlnire cu reprezentanții ISU Banat, Primăria Timișoara și a tuturor autorităților locale implicate, în vederea unor consultări cu privire la condițiile de desfășurare a activității în conformitate cu noile prevederi legale. Ne dorim să ne desfășurăm activitatea conform legislației, dar există o serie de prevederi neclare care ne pun în imposibilitatea de a ne putea desfășura activitatea în continuare. Ne dorim să fim informați de noile prevederi legale, pentru a nu ajunge în ipostaza de a fi sancționați pentru neaplicarea lor. Considerăm că o astfel de întâlnire între autorități și reprezentanții HoReCa poate fi benefică atât pentru mediul de afaceri, cât și pentru mediul legislativ / executiv”, spune comunicatul întocmit în urma întâlnirii de astăzi. Acesta a fost semnat de reprezentanți ai localurilor Amplificat, Bunker, D’arc, Molly Malone, Porky’s, Scottish Pub, Taine și The Rabbit Hole.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.