EXCLUSIV Un celebru consilier local, cu o declaraţie de avere impresionantă, dă...

EXCLUSIV Un celebru consilier local, cu o declaraţie de avere impresionantă, dă concurs ca să fie inspector în Primăria Timişoara. Vezi reacţia acestuia

8
DISTRIBUIȚI

consiliu local01_resize toanca

Un celebru consilier local vrea să renunţe la această demnitate şi să se angajeze ca inspector în cadrul Primăriei Timişoara. Şi-a depus dosarul şi a fost admis, alături de alţi cinci candidaţi, pentru a concura la ocuparea funcţiei de inspector de specialitate în cadrul compartimentului Parcul Copiilor din primărie pesedistul Radu Ţoancă. Astăzi, conform unor surse demne de încredere, a participat alături de ceilalţi la proba scrisă. Ţoancă este printre cei mai vechi consilieri locali, fiind la cel de al treilea mandat, şi este cunoscut ca fiind extrem de influent în interiorul primăriei. În ultima perioadă, Ţoancă a fost unul dintre pesediştii care a votat astfel încât să-i facă jocurile primarului Nicolae Robu, acesta fiind chiar în contradicţie cu ceilalţi consilieri din partidul său.

toanca 1

Contactat de PRESSALERT.ro, Radu Ţoancă a negat informația, susţinând că nu a fost la concurs şi ca va reveni cu detalii zilele viitoare, fiind vorba despre o chestiune valabilă după ce se va încheia mandatul său de consilier local.


Numele lui Radu Ţoancă apare, însă, pe lista afişată de cei de la Resurse Umane din Primăria Timişoara cu candidaţii cărora li s-a admis dosarul pentru concurs.

Consilierul îşi doreşte un post de inspector, deşi, conform declaraţiei de avere de pe site-ul Primăriei Timişoara, are o avere impresionantă. Ţoancă deţine jumătate dintr-un teren intravilan din Timişoara, cu suprafaţă de 1054 mp, dobândit în anul 1997, un teren agricol la Comloşu Mare, cu suparafaţă de 117 hectare, dobândit între anii 2003 şi 2008 şi unul la Jimbolia dobândit în 2004 cu suprafaţă de 13 hectare. Ţoancă mai deţine şi două apartamente în Timişoara cumpărate în 1993 şi 2004 cu suprafeţe de 70 şi 50 mp , dar şi o casă de 400 mp la Dumbrăviţa cumpărată în anul 2007. În materie de venituri, în declaraţia de avere de pe site-ul primăriei apar 60.000 de lei pe an din funcţia de profesor media la Dumbrăviţa şi 23.000 de lei din chirii. Soţia sa, Ţoancă Adina aduce şi ea anual 55.000 de lei, tot ca profesor media la Dumbrăviţa. Ţoancă mai realizează şi venituri anuale de 155.000 de lei din activităţi agricole, dar şi 7.800 de lei din indemnizaţia de consilier local.

8 COMENTARII

  1. Va primi un post mai MARE cat de curand. Se contrabalansa majoritatea in consiliu si Toanca a stiut sa se vanda bine, iar Robu a dat ce i s-a cerut dupa plecarea lui Jichici din PNL.

  2. Este prof. media – adica „profesionist” media (din cate stiu eu nu exista cursuri de predare media la Dumbravita… si nu cred ca fam. Toanca, atat dl. cat si d-na. ar preda asemenea cursuri…!). Este o pura coincidenta ca televiziunea d-lui. Malacu (PSD), subalternul d-lui. Bojin (PSD), ar plati salariile unui consilier PSD de la Timisoara si al sotiei acestuia (PSD) ??? Ar fi interesant de verificat…din ce bani sunt patiti acestia…

  3. Prof. media?? Eventual „profesionist” media… la ce televiziune exista in Dumbravita, ma indoiesc ca s-ar preda cursuri media… In plus, atat sotul cat si sotia Toanca sunt profesionisti media??? Oare ce specializari au??? Foarte interesant… La fel de interesant ca si faptul ca televiziunea a fost facuta pe fonduri europene transfrontaliere, ca personalul este angajat de catre Primaria Dumbravita -dl. primar Malacu (PSD)…

  4. La Dumbravita apa este la pret de apa plata ! Fostul primar a avut pe mana apa si canalul si a prostit lumea sa cumpere contoare cu 460 de roni ca se citesc radio prin telecentru 🙂 ! Primaria a facut o alta asociatie sau firma si a preluat de la geza fostul primar si activul si pasivul ! Contoarele lui geza nu au fuctionat, nu a emis facturi si acum umbla unii prin sat la citeasca apa . Consumi nu consumi ai 10 mc ( metrii cubi ) E bine domnule primar care ai fost viceprimarul lui geza ? Apa e plna de calcar , nu a vazut nimeni un buletin de analiza . E bine domnule primar? In sat nu-s indicatoare,marcaje la trecerile de pietoni ,dar s-au montat niste calmatoare de un consilier local lipit de primar . E bine domnule primar? Nemes si-a mutat utilajele din fata casei si nimeni nu mai stie pe unde e firma nemgrup? E bine domnule primar ! Viceprimarul fotbalist nu-l vede nimeni prin comuna ; e bine domnule primar? Dar cu traficul si cozile cum e domnule primar? Regimul de inaltime la constructii de ce nu se respecta domnule primar? Cine da aprobari pentru casoaie si blocuri in comuna domnule primar? La Kaufland se construiesc blocuri in sat se construiesc blocuri domnule primar ! Arhitecta nu le vede ? Pe str. Arhimede e o casa cat un bloc cine i-a dat aprobare domnule primar? Vara nu este presiune la apa domnule primar ! Fostul primar geza ce face ?Oare nu trebuie sa dea inapoi banii pentru inselaciunea cu contoarele de apa care se citesc prin satelit domnule primar? Din banii incasati pentru apa ii dati si lui geza ceva domnule primar? Pe str. Franyo Zoltan tocmai s-a edificat un bloculet domnule primar ! La scoala nu este niciun semafor domnule primar si copiii trec sub privirile imberbe a poltistilor locali domnule primar ca este un semafor la cealalta trecere de pietoni ( la banca ) sa treceti dumneavoastra domnule primar ! Felicitari sunteti primarul celei mai dezvoltate comaune din Romania ! Cat a fost spaga de la kaufland pentru sensul giratoriul ala imens care stranguleaza traficul domnule primar? Cum va simtiti domnule primar cand vedeti cozile de masini la iesire si la intrare din satul care cu nesimtire-l administrti ? Daca o sa va ia mascati sa va duca la D.N.A. o sa va duca cu girofarul si nu osa stati in coloana domnule primar si viceprimar !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.