Florin Marin, după remiza din Moldova: ”Sunt dezamăgit”. Gest rar întâlnit făcut...

Florin Marin, după remiza din Moldova: ”Sunt dezamăgit”. Gest rar întâlnit făcut la final de Cristian Pustai, antrenorul Botoșaniului

0
DISTRIBUIȚI

DSCF8707

ACS Poli a obținut doar o remiză la Botoșani, scor 1-1, după un meci în care a avut mai multe ocazii mari. Tehnicianul bănățenilor, Florin Marin, nu a fost foarte mulțumit de egal, dar a admis că nici un punct nu e de lepădat.

”Sunt dezamăgit, am pierdut două puncte mari.


Am avut patru ocazii clare. Nu am avut șansă. Iliev, cel mai bun de pe teren. Până la urmă am câștigat și un punct la cum s-a desfășurat jocul. A fost și neșansă, în prima parte ne-am închis bine în apărare, Botoșaniul a avut o singură ocazie. După aspectul jocului din repriza secundă meritam să învingem. Pe lângă cei accidentați s-a accidentat și Cânu… Am primit gol cu ușurință mare”, a declarat Florin Marin pentru DigiSport.

Pustai a păstrat liniștea

De partea cealaltă antrenorul lui FC Botoșani, Cristian Pustai, nu a vrut să comenteze prea multe pe marginea partidei de azi. Acesta a dorit astfel să arate respect victimelor de la ”Colectiv”.

”A fost un joc desfășurat într-o zi tristă din păcate. Și jocul a fost destul de confuz. În aceste momente prefer să tac și să păstrăm tăcerea și probabil o să analizăm în zilele următoare”, s-a rezumat să spună Pustai pentru aceeași sursă.

În urma remizei de azi ACS Poli păstrează două puncte în fața Botoșaniului, 15 față de cele 13 adunate de moldoveni. Timișorenii ocupă locul 10 după 16 runde în Liga I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.