Formaţia timişoreană Implant pentru Refuz a amânat concertul aniversar de 20 de...

Formaţia timişoreană Implant pentru Refuz a amânat concertul aniversar de 20 de ani programat la Timişoara: „Suntem îndurerați, au părăsit această lume colegi, fani și prieteni“

1
DISTRIBUIȚI

implantConcertul aniversar Implant Pentru Refuz, care ar fi marcat împlinirea a 20 de ani de existenţă a formaţiei, programat să se desfăşoare duminică 8 noiembrie la Timişoara a fost anulat.

„Cumplitul eveniment din Club Colectiv ne-a lăsat fără glas.


Suntem îndurerați, au părăsit această lume colegi, fani și prieteni. Am decis să amânăm Concertul aniversar – 20 de ani Implant Pentru Refuz din 8 noiembrie. Nu există cuvinte care să descrie ceea ce simțim și ceea ce se întămplă în aceste zile. Dorim să exprimăm condoleanțe tuturor celor care au pierdut oameni dragi în această tragedie. Vă îndemnăm să fiți solidari și să îi ajutați cum puteți pe cei care încă se luptă. Respect eroilor care s-au sacrificat pentru a salva vieți și rămas bun sufletelor stinse. Nu vă vom uita niciodată“, au declarat membrii trupei.

1 COMENTARIU

  1. Nu înțeleg de ce la noi reacția oamenilor este fix inversă de cum ar trebui să fie. Amânarea concertelor este o prostie!
    Implant pentru refuz – 20 de ani.
    Încotro lume? Concertele trebuie să fie întocmai, dedicate artiștilor și persoanelor drage care nu se mai află alături de noi. Ar trebui compuse piese pentru situația dată, ar trebui să iasă mai multă lume la concerte, să se dovedească că această scenă este vie și activă… dar statul a dat tonul dimpotrivă, să se limiteze numărul de concerte în cluburi, care oricum erau și ele destul de puține la câte formații active avem în scena muzicală autohtonă. Statul ar trebui să vină în sprijinul artiștilor de gen, în sprijinul cluburilor care pot dovedi că au o activitate culturală, artistică… se pot găsi soluții dacă asta se dorește.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.