Graffer-ul YCRE, prins în flagrant delict de Poliţia Locală. Ce amendă a...

Graffer-ul YCRE, prins în flagrant delict de Poliţia Locală. Ce amendă a primit şi ce le-a promis oamenilor legii

7
DISTRIBUIȚI

Ycre

Au umplut pereţii din Timişoara cu mâzgălituri şi au atras furia a zeci de locuitori ai urbei de pe Bega, care de câţiva ani se plâng autorităţilor locale de faptul că anumiţi tineri nu mai au pic de respect pentru oraşul nostru. Însă grafferii din Timişoara vor avea mai puţin curaj în perioada următoare, după ce celebrul Ycre (foto stanga) a fost prins de Poliţia Locală noaptea trecută.

„Polițiștii locali au depistat azi–noapte, în jurul orei 02.30, în Piața Victoriei din Timișoara, doi tineri care desenau cu spray-urile tip grafitti cuvântul ”ycre” pe pereții clădirilor din centrul orașului.


Cei în cauză se numesc M. Răzvan, de 24 de ani, cu domiciliul în Vulcan – Hunedoara, iar cel de-al doilea se numește I. Florin, de 22 de ani, din Jimbolia – Timiș. Cei în cauză aveau asupra lor cinci spray-uri și un marker. Aceștia au fost sancționați conform Legii 61/1991 republicată cu câte 500 lei, urmând să fie trași la răspundere și cu privire la costurile refacerii pereților desenați. Primul dintre ei a mai fost depistat și sancționat de două ori desenând cu spray-urile pe pereții clădirilor de pe Bdul Eroii de la Tisa și deteriorând prin desenare mai multe indicatoare rutiere. Tinerii nu neagă că se ocupă cu astfel de îndeletniciri și au declarat că își vor asuma curățarea pereților”, a transmis Poliţia Locală.

Mai mult, departamentul de comunicare al Poliţiei a completat şi că „persoanele care se ocupă cu astfel de practici deteriorând clădirile Municipiului și creând un aspect inestetic acestora riscă pe lângă sancțiunile în bani și să plătească pentru refacerea fațadelor acestora, conform legislației în vigoare”. Cetățenii care observă situații în care tinerii desenează pe pereții clădirilor, imobilelor de locuit, pe monumente, mobilier urban pot face sesizări la telefoanele 0256.968 sau 0256.246.112”.

7 COMENTARII

    • Ar trebui sa platesti tu curatatul tuturor peretilor nu noi toti din bani publici.chiar n-ai judecata?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.