HAIDUCIE Un echipaj de la o firmă de pază a blocat în...

HAIDUCIE Un echipaj de la o firmă de pază a blocat în trafic o mașină de la Horticultura. Vezi care a fost deznodământul incidentului UPDATE Reacţia celor de la Kliuce Team

3
DISTRIBUIȚI

kliuce team 1

Scene ca-n filme, astăzi, în jurul orei 11,20, în fața Hotelului Continental din Timișoara. La un moment dat, în coloana de mașini care venea dinspre Punctele Cardinale s-au auzit claxoane repetate. Când mașinile s-au pus în mișcare, un Seat al firmei de pază Kliuce Team a demarat și a tăiat calea unei autoutilitare de la Horticultura, frânând brusc și blocând-o la câteva zeci de metri de intersecție. Pasagerul din Seat s-a dus glonț spre mașina blocată, scuipând. Lucrurile nu au degenerat, din fericire, deoarece un echipaj de la secția 1 Poliție care era în patrulare a intervenit la câteva zeci de secunde de la izbucnirea scandalului.

Prima grijă a celor de la firma de pază, când au fost legitimați, a fost să întrebe ce au poliţiştii cu ei şi de la ce secție sunt agenții, după care s-au pus să dea telefoane.


„Strada fiind îngustă, omul mă tot claxona din spate. Când am venit încoace m-a blocat în trafic, s-a băgat în faţa mea”, a povestit şoferul de la Horticultura. Cei doi de la firma de pază s-au contrazis în declaraţii, dar au dat vina pe ceilalţi – cel de la volan a susţinut că totul a pornit de la faptul că şoferul de la Horticultura i-ar fi făcut şicane în trafic încă din zona Muzeului Revoluţiei, în timp ce pasagerul a afirmat că unul dintre muncitorii i-ar fi făcut semne obscene. Niciunul dintre ei nu a avut o explicaţie pentru blocarea autoutilitarei. Bărbatul care a coborât din maşina firmei de pază şi a făcut scandal a fost amendat cu 200 lei.

UPDATE Bogdan Scheneider, director de marketing al firmei Kliuce Team, a reacţionat la informaţiile publicate de PRESSALERT.ro . „Pe această cale dorim să va mulţumim pentru articolul dumneavostră şi dorim să vă comunicăm faptul că societatea noastră va lua măsuri urgente pentru ca aceste incidente să nu se mai întâmple. Angajaţii în cauză au fost instruiţi atât la angajare cât şi lunar cu privire la respectarea unei conduite decente în timpul programului de serviciu şi ori de câte ori reprezintă societatea în public, din păcate aceştia nu au respectat regulamentul intern şi v-or răspunde pentru ceea ce au făcut. Ne cerem scuze public pentru evenimentul cauzat de către angajaţii noştri şi dăm asigurări ca un astfel de comportament nu caracterizează societatea noastră sau breasla din care facem parte”, se arată în mailul transmis redacţiei.


   

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.