Imagine SPECTACULOASĂ cu insula plutitoare ca-n Dubai, realizată în Banat, pe Clisura...

Imagine SPECTACULOASĂ cu insula plutitoare ca-n Dubai, realizată în Banat, pe Clisura Dunării. De când ar putea turiştii să se cazeze în bungalouri

1
DISTRIBUIȚI

st lacustru berzasca

Prima staţiune exotică din România, în care turiştii se vor putea caza în bungalouri suspendate pe piloni deasupra Dunării, în Banat, începe să prindă contur. O bună parte din căsuţele care vor alcătui primul sat lacustru din ţara noastră au fost deja ridicate.


Astfel, în Clisura Dunării, în localitatea Berzasca din judeţul Caraş-Severin, drumeţii au mari şanse să petreacă o vacanţă de vis chiar de anul viitor, când ar urma ca staţiunea exotică să fie funcţională.

O imagine spectaculoasă cu insula plutitoare ca-n Dubai a fost surprinsă, în această săptămână. Cel puţin zece dintre căsuţele suspendate deasupra Dunării au fost deja ridicate. Investitorul privat care şi-a propus să realizeze satul lacustru anunţa, în urmă cu două luni, că vrea să termine construirea primelor 16 căsuţe rustice deasupra apei până la sfârşitul acestui an.

Excentrica investiţie din judeţul Caraş-Severin este posibilă în cadrul unui proiect intitulat „Dreptul la Dunăre”, derulat cu bani europeni, în valoare de aproximativ 1,8 milioane de lei. În total, în localitatea Berzasca vor fi realizate 30 de astfel de căsuţe, care vor forma două insule, Egreta şi Pelicanul. Turiştii care îşi vor dori să petreacă o noapte într-un bungalou deasupra Dunării trebuie să scoată din buzunar 250 de lei.

Foto: Ciprian Floare

1 COMENTARIU

  1. Daca aceasta statiune exotica…este posibila datorita proiectului „DREPTUL LA DUNARE” si se deruleaza cu bani europeni , ce cauta investitor privat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.