INTERZIS produselor alcoolice în Complexul Studenţesc din Timişoara, din cauza incidentelor VIOLENTE....

INTERZIS produselor alcoolice în Complexul Studenţesc din Timişoara, din cauza incidentelor VIOLENTE. Ce amenzi riscă cei care nu respectă hotărârea

1
DISTRIBUIȚI

complexul studentesc timisoara

Noi reglementări privind modul în care pot funcţiona societăţile comerciale în Complexul Stundenţesc din Timişoara vor fi votate marţi în plenul Consiliului Local Timişoara. Urmare a mai multor incidente violente care au avut loc în zona în care locuiesc şi se distrează studenţii din urbea de pe Bega, aleşii încearcă să elimine unul din factorii importanţi care duc la creşterea numărului actelor de violenţă: consumul de alcool.

Astfel, în proiectul care va ajunge săptămâna viitoare pe masa aleşilor locali scrie că „luând în considerare incidentele violente care au avut loc în zona Campusului Studențesc Timișoara pe fondul consumului de alcool, precum și sesizările privind tulburarea liniștii și ordinii publice în zonă, și nu în ultimul rând luând în considerare necesitatea asigurării unui climat sănătos și sigur pentru studiu și odihnă, apreciem că este necesară interzicerea atât a consumului de băuturi alcoolice, cât și a comercializării acestora în perimetrul Campusului Studențesc Timișoara. În baza prevederilor art.10 lit.


b), e), k) l), art.30 alin.1 lit. k) din Legea nr.155/2010, art.15 alin.1 şi 2, lit. k) din H.G. nr. 1332/2010 privind aprobarea Regulamentului – Cadru de organizare şi funcţionare a poliţiei locale”.

Concret în ceea ce priveşte schimbările actul prevede că “Art.1: Se aproba completarea art. 2 lit. a) din Hotărârea Consiliului Local nr. 193/23.11.2012 privind delimitarea Campusului Universitar Timioara si condiiile de desfăurare a activităilor comerciale de alimentaie publica sau prestări servicii în perimetrul Campusului Universitar Timioara, modificată prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Timioara nr. 428/12.09.2014, după cum urmează: ,,Aprobarea condiţiilor pentru desfăşurarea activităţilor comerciale, de alimentaţie publică i prestări servicii în perimetrul Campusului Universitar Timişoara:

a) Se interzice cu desăvârire comercializarea, servirea i consumul băuturilor alcoolice în unităile comerciale din perimetrul Campusului Universitar Timioara. Din această categorie fac parte orice produse care au o concentraţie alcoolica mai mare de 0,5% „.

Art.2: Fapta prevăzută la art. 2 lit. a) din Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Timioara nr. 193/23.11.2012 astfel cum a fost completată prin art.1 din prezenta hotărâre, constituie contravenie i se sancionează contravenional cu amendă cuprinsă între 500 – 2500 lei, conform art.3 din Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Timişoara nr. 193/23.11.2012.

Art.3: Toate celelalte prevederi ale Hotărârii Consiliului Local al Mun. Timioara nr.193 privind delimitarea Campusului Studenţesc Timişoara şi condiţiile de desfăşurare a activităţilor comerciale, de alimentaţie publică sau prestări servicii în perimetrul Campusului Studenţesc Timişoara, modificată prin HCL TM nr. 428/12.09.2014, rămân neschimbate.

Art.4: Cu aducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri se încredinţează Direcţia Poliţiei Locale Timişoara”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.