Jandarmii timișeni au confiscat 33 de metri cubi de material lemnos, tăiat...

Jandarmii timișeni au confiscat 33 de metri cubi de material lemnos, tăiat ilegal. Unde s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI

afacerile_ilegale_cu_lemne_creaza_prejudicii_statului

Jandarmii timișeni au confiscat 33 de metri cubi de material lemnos, tăiat ilegal, iar împreună cu polițiștii au aplicat sancțiuni în valoare de 7000 de lei, în cursul unei acţiuni comune desfăşurate în cursul serii zilei de marţi 17 noiembrie a.c.

”Jandarmii Grupării Mobile Timişoara au organizat şi desfăşurat o acţiune comună pe linia combaterii delictelor silvice pe raza Ocolului Silvic Ana Lugojana, în zona Nădrag – Valea Padeşului, împreună cu poliţişti din cadrul I.P.J.


Timiş, Serviciul Ordine Publică – Combaterea Delictelor Silvice şi Garda Forestieră Timiş. Cu această ocazie au fost depistate două persoane de sex masculin care transportau material lemnos fără a respecta prevederile legale, nici unul dintre ei neavând documente de identitate/ documente de provenienţă sau aviz de însoţire a transportului de material lemnos. De la persoanele în cauză a fost ridicată în vederea confiscării, cantitatea de 33 metri cubi de material lemnos, fiind aplicate sancţiuni în valoare de 7000 de lei, conform Legii 171/2010, iar cantitatea de material lemnos a fost predată în custodie Ocolului Silvic Ana Lugojana”, informează Nicolae Bocâncă, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.