Jucătorii lui ACS Poli prefațează duelul cu Dinamo: ”Nu prea mai e...

Jucătorii lui ACS Poli prefațează duelul cu Dinamo: ”Nu prea mai e ca înainte”. Cum își arată clubul timișorean solidaritatea cu victimele din București

0
DISTRIBUIȚI

acs poli - csu craiova (8)

ACS Poli se mobilizează pentru ziua de sâmbătă, când se așteaptă la un public numeros la meciul cu Dinamo. Jucătorii noi veniți în această vară la Timișoara cunosc încrâncenarea față de echipa bucureșteană, dar unii dintre ei admit că tensiunea nu mai e la cotele de altădată. Cu ocazia acestui duel clubul bănățean a ales să facă înainte de meci un gest de solidaritate pentru victimele de la Colectiv.

Poate cel mai bun străin sosit în această vară la ACS Poli, Javier Hernandez știe câte ceva despre dușmănia cu Dinamo. ”E o partidă foarte importantă ținând cont de rivalitatea dintre cele două. Dacă jucăm acasă e nevoie să obținem cele trei puncte, importante pentru a scăpa de pozițiile inferioare. Cu siguranță vor veni motivați, am văzut că au pierdut cu 5-1, vor veni cu dorința de a se revanșa”, a declarat Javi Hernandez.

Mijlocașul spaniol se află într-o formă bună, ajungând la cota de trei goluri în campionat pentru timișoreni. Hernandez spune că încearcă des poarta și de aici pot rezulta execuții spectaculoase, pe care va încerca să le repete cu Dinamo. ”Îmi doresc mereu să marchez cât mai multe goluri. Important e ca golul să aducă un rezultat bun indiferent cine marchează. Îmi doresc să vină cât mai multă lume la acest meci… Campionatul e disputat, sunt multe echipe valoroae, e echilibrat la ambele capete. Eu sunt mulțumit că am ales să vin aici”, a mai spus jucătorul de 26 de ani.

Un alt titular cert pentru partida de sâmbătă, Dan Popescu, care a impresionat prin constanța sa, se așteaptă ca Dinamo să vină bine montată în Banat după rușinea suferită pe teren propriu în ultima rundă. ”Chiar dacă au pierdut 1-5 cu Viitorul ne așteaptă un meci greu, e o formați bună a campionatului.


Cu jucători tineri. Au pierdut la Craiova 3-0, dar au avut apoi puterea să bată Târgu Jiu în Cupă. După meciul de Cupă și cel de la Botoșani suntem încrezători, deși puteam să batem în ultimul joc. Noi trebuie să jucăm toate meciurile la victorie dacă vrem să ajungem în primele șase echipe. Am început rău și returul, dar sperăm să ne îndeplinim obiectivul”, a explicat Dan Popescu.

Fundașul stânga speră ca stadionul să arate ca la duelul cu Steaua, dar recunoaște că meciurile cu Dinamo nu mai au însemnătatea de altădată. ”În primul rând promitem că vom da totul pe teren. Dacă vom fi susținuți cum ne-au mai susținut la celelalte jocuri avem șanse bune să câștigăm… Măcar să fie în tribune cum a fost cu Steaua. …În ziua de azi nu prea mai e ca înainte. Erau și alți jucători și alt public”, a conchis Popescu.

Gest de solidaritate

ACS Poli a postat azi o poză (foto, jos) pe contul de Facebook al clubului cu mesajele: ”Plânge țara. Plânge Timișoara” și ”Sâmbătă seara, vino la stadion să fim cu toții #colectiv”. Înaintea partidei cu Dinamo pe teren vor intra cu lumânări copii și juniori ai bănățenilor, dar și tineri de la Fundața Rudolf Walther. E un gest de solidaritate al clubului cu victimele tragediei de la clubul Colectiv din București. Gestul a avut însă deja și contestatari, unii timișoreni considerând că ACS Poli încearcă să-și promoveze partida într-un mod nedemn. Meciul cu Dinamo se dispută sâmbătă, de la ora 20.30, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”.

12122751_1187748207921393_7371185505003957755_n

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.