Trupa Compact lansează un single nou în cadrul concertului de la Timişoara....

Trupa Compact lansează un single nou în cadrul concertului de la Timişoara. Când are loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI

compactLegendara formație Compact va susţine un concert extraordinar la Timişoara, în cadrul căruia va fi prezentată și noua melodie a trupei, evenimentul urmând să se desfăşoare în data de 5 decembrie, la San Marzano Mall, de la ora 20.00.

Trupa Compact a luat naştere în 1977 la Cluj, însă a intrat în atenţia publicului abia în 1981, an în care şi-a găsit identitatea muzicală datorita cooptării lui Paul Ciuci – solist, chitarist şi compozitor.


Primele piese ale trupei au fost înregistrate în 1982, acestea apărând pe albumul „Formaţii Rock 6”. În 1983 este lansat primul mare succes al formaţiei, „Fata din vis”, care aduce notorietatea acesteia. Doi ani mai târziu, „Fata din vis” – melodie care va deveni ulterior hitul multor generaţii – apare pe primul album propriu al trupei, căruia îi dă şi titlul. Între 1982 şi 1986, formaţia îşi petrece sezoanele estivale concertând în fiecare seară în staţiunea Costineşti. În perioada 1991 – 1995, Paul Ciuci a plecat din trupa Compact, alăturându-se formaţiei Sfinx Experience, care, de-a lungul timpului, a reunit nume importante din muzica autohtonă. A cântat cu aceasta în Olanda, Luxemburg şi Belgia, însă nu a putut să stea departe prea mult de trupa sa de suflet, astfel că în 1996 a revenit la Compact.

Formația este alcătuită în prezent din Adrian Kiseleff – clape, Paul Ciuci – voce-chitară, Aurel Vasilescu – tobe şi Alex Miu – bass. La concertul din Timişoara, formaţia Compact va lansa un nou single de pe viitorul album al trupei. Acesta se intitulează „La mulţi ani, iubirea mea”, iar textul şi muzica îi aparţin lui Paul Ciuci. Producţia a fost realizată de catre HaHaHa Production.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.