”Leii din Banat”, următorii la rând în confruntările Timișoara versus Dinamo din...

”Leii din Banat”, următorii la rând în confruntările Timișoara versus Dinamo din această lună. Absență importantă pentru BCT la București

0
DISTRIBUIȚI

bct medias (7)

BC Timișoara își încearcă și ea forțele în această seară cu clubul alb-roșu din Capitală. ”Leii” sunt optimiști după primul succes din acest sezon, dar vor fi lipsiți de aportul protagonistului din duelul cu Gaz Metan, Vujadin Subotic s-a accidentat în cursul săptămânii.

Dinamo e nou promovată la baschet dar a început foarte bine campionatul, are patru victorii în șapte partide, arătând că poate fi o forță a campionatului.

”Ne așteaptă un meci dificil, în fața unei formații solide, una dintre protagonistele campionatului.


Noi venim după prima victorie din acest sezon și vrem să facem un meci bun, care să confirme creșterea în joc arătată în ultima perioadă. Dinamo are pivoți atipici, Sulovic și Dahlman, foarte mobili, care se bat cu multă energie sub panouri, un jucător extraordinar, Marinov, care poate juca pe multe posturi și un antrenor bulgar, Aleksandar Todorov, ce a adus la Dinamo jucători cu care lucrase și înainte”, a declarat Nenad Markovic, antrenorul secund al ”leilor”.

BCT are de apărat în această seară și onoarea Orașului de pe Bega în confruntările cu alb-roșii. Până acum formația cea mai urâtă în Banat a obținut victorii la fotbal și handbal în luna noiembrie. Nici ACS Poli (scor 0-1) și nici CH Poli (26-27) nu au reușit să obțină măcar un egal cu Dinamo pe teren propriu. Fără Subotic, ”leii” se vor prezenta totuși în sala ”câinilor” cu un lot din care fac parte șase străini, inclusiv Slobodan Dundjerski, cealaltă adiție de săptămâna trecută.

Partida Dinamo București – BC Timișoara se dispută azi, de la ora 18.00, în etapa a VIII-a a Ligii Naționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.