Liderul ASU Politehnica așteaptă replica unei alte trupe arădene. Cu ce intenții...

Liderul ASU Politehnica așteaptă replica unei alte trupe arădene. Cu ce intenții se prezintă Ineul pe ”Știința”

0
DISTRIBUIȚI

ASU Poli Sebis (8)

Rămasă pe prima poziție a seriei a IV-a a Ligii a III-a în ciuda remizei de la Alba Iulia, ASU Poli are parte mâine de un nou joc pe teren propriu. Alb-violeții au înregistrat victorii pe linie pe arena ”Știința”, dar își tratează cu seriozitate adversarul. CS Ineu vine la Timișoara după o serie de trei succese consecutive.

Acel 0-0 de pe terenul Ighiului a fost suficient pentru ca alb-violeții să rămână pe tron deocamdată. Mâine timișorenii au aparent un joc mai ușor, cu CS Ineu, dar trupa arădeană ar putea fi cel puțin la fel de periculoasă ca și conjudețeana aflată pe locul 2, Național Sebiș, întâlnită în urmă cu două săptămâni (scor 3-1).

„Mă aștept la un meci dificil, așa cum sunt toate din acest campionat, dar pe care sperăm să îl tranșăm în favoarea noastră. Am văzut echipa din Ineu la Becicherecu Mic, în urmă cu două săptămâni, când a câștigat. E o echipă bună, compactă, care poate pune probleme. Dar noi sperăm să găsim antidotul și să câștigăm acest joc”, a declarat Sorin Brîndescu pentru druckeria.ro.

Ineul traversează și o perioadă pozitivă, ultima lor victimă a fost Măgura Cisnădie, de care a trecut cu 2-0.


”În prima parte a turului, au și întâlnit echipe mai puternice. Poate au fost și mai puțin organizați atunci. Nu cunosc exact situația lor. Dar au câștigat ultimele trei meciuri, îi felicit pentru acest lucru, deși au întâlnit echipe mai accesibile, să le spunem așa”, a completat Brîndescu pentru aceeași sursă.

De partea cealaltă arădenii sunt convinși că pot să-și joace pe Bega rolul de echipă care se autodepășește. ”Avem numai de câștigat din acest meci. Jucăm cu echipa de pe primul loc, presiunea rezultatului e mai mare la ei. Dar, nu trebuie uitat că și noi avem un moral bun după trei victorii consecutive. În rest, nu există ambiții de genul că fiind o echipă arădeană ar trebui să dăm totul într-un meci cu Poli. Noi încercăm dă dăm totul împotriva fiecărui adversar, partida de sâmbătă e una normală de campionat, din cadrul etapei a 11-a”, a spus Cristian Sculici, tehnicianul lui CS Ineu, pentru sportarad.ro.

Dacă ineuanii vin în formulă completă la Timișoara, gazdele au două absențe importante: Rebenciuc, care mai are două runde de suspendare de ispășit, și Marius Marin, mijlocaș care va sta și el o etapă în urma cumului de ”galbene”. În schimb, revin în lot Vucea și Birău, jucători care și-au ispășit pedepsele în weekend-ul trecut.

Partida ASU Politehnica Timișoara – CS Ineu se dispută sâmbătă, de la ora 14.00, pe Stadionul ”Știința”. Alb-violeții sunt lideri cu 22 de puncte, arădenii se află pe 11, cu doar zece puncte adunate.

Echipe probabile:

ASU Poli: Burtic – Contescu, Gălan, Bilia, Damian – M. Stancu – Birău, Giuricici, Țugui, Ghinescu – Tulcan.

CS Ineu: Bujor – Zdrențan, E. Wild, Tudoroiu, Hulbăr – Bier – Huțanu, Clej, Stănaia, Ciocan – R. Filimon. Antrenor: Cristian Sculici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.