Mall-ul are și clinică: una dintre cele mai mari „rețele de sănătate”...

Mall-ul are și clinică: una dintre cele mai mari „rețele de sănătate” a deschis la Timișoara prima unitate medicală din vestul țării

0
DISTRIBUIȚI

Regina Maria Timisoara (4)

Localizată în Iulius Mall la etajul 1, noua clinică, deschisă în această săptămână, însumează o investiție de 1 milion de euro, fiind una dintre cele mai mari ale rețelei Regina Maria, cu 16 cabinete, peste 20 de specialități medicale (printre care Alergologie și Imunologie clinică, Boli infecțioase, Cardiologie pentru adulți și copii, Pediatrie, Dermatologie, Ecografie, Endocrinologie, Medicină Internă, Obstetrică-Ginecologie, ORL și altele) pe o suprafață de 1.000 de metri pătrați.

Aici se regăsesc principalele specialități pentru adulți și copii, dar și un centru de Medicina Muncii, un punct de recoltare și un laborator regional de analize medicale care efectuează de la teste de alergologie, anatomie patologică, biochimie, biologie moleculară, până la teste de citologie, hematologie și microbiologie.

„Ritmul nostru de viață a devenit mai alert, iar serviciile de sănătate trebuie să se coreleze cât mai bine cu programul și stilul de viață al pacienților.


De aceea, am deschis prima clinică din Timișoara, în Iulius Mall, într-un spațiu generos și ușor accesibil, definit prin eleganță și grija pentru detalii. Suntem onorați să fim prezenți în «mica Vienă» de pe Bega – un oraș în care am descoperit că inovația și diversitatea sunt cuvinte de ordine. Aspirăm să devenim prima opțiune a bănățenilor în materie de servicii medicale și să demonstrăm că suntem un partener de încredere pentru comunitatea locală de business”, a declarat Fady Chreih, directorul general al rețelei de sănătate Regina Maria.

Noua clinică din Timișoara aduce o serie de beneficii pacienților săi, facilitându-le accesul la servicii medicale moderne, inclusiv de pe telefonul mobil. Pacienții pot accesa întregul istoric medical, sau pot primi, în baza unei aplicații, rezultatele analizelor, direct pe telefonul mobil. Există și un hotline, disponibil non-stop, pentru asistență de urgență și recomandări medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.