Marius Șumudică, fairplay: ”Astăzi am câștigat un punct”. Reacția lui Florin Marin...

Marius Șumudică, fairplay: ”Astăzi am câștigat un punct”. Reacția lui Florin Marin după remiza de la Giurgiu

0
DISTRIBUIȚI

DSCF8034

ACS Poli a încurcat liderul la el acasă, dar rămâne fără victorie în campionat de la meciul cu Steaua. Antrenorul Astrei, Marius Șumudică, s-a arătat mulțumit până la urmă cu un punct din duelul cu timișorenii.

”Un meci prost din partea noastră, cu un adversar bun. Ne-a dominat fizic. Astăzi am câștigat un punct. Deși puteam marca golul victoriei în final.


Nu am gestionat bine perioada aceasta, am avut și absențe. Nu m-a surprins ACS Poli, știam că au un antrenor bun, au stat foarte bine. Eu am fost puțin bulversat, s-a accidentat și Daniel Niculae, Tembo nu era pregătit, nu l-am avut pe Morais… Sper să facem o propagandă bună fotbalului la Pitești cu… FCSB”, a spus Marius Șumudică pentru Digi Sport.

Tehnicianul lui ACS Poli a comentat și pe marginea penalty-ului controversat primit de Astra, făcând o comparație cu faza în urma căruia Robert Elek a fost contrat de Găman în careu. ”Un punct important câștigat de noi pe terenul liderului. O echipă cu jucători de valoare. Am stăpânit jocul și consider că am pierdut două puncte. Am luat măsuri pentru organizarea în defensivă, am evoluat compact și am pus presiune. Pe posesie am avut siguranță și le-am pus probleme… Situația penalty-ului a fost similară cu duelul dintre Elek și Găman…”, a declarat Florin Marin.

”Părerea mea e că nu a fost penalty… La final putem spune că e un bonus pentru lider”, a conchis și Daniel Stanciu, managerul sportiv al lui ACS Poli, pentru aceeași sursă.

ACS Poli a remizat, scor 2-2, pe terenul Astrei Giurgiu, în runda a 18-a a Ligii I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.