Medicul de la Clinica de Cardiologie prins în flagrant în timp ce...

Medicul de la Clinica de Cardiologie prins în flagrant în timp ce primea MITĂ a fost trimis în judecată. Ce spune rechizitoriul procurorilor

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-132077450">

caius streian

Doctorul Caius Glad Streian, de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara, a fost prins în flagrant de luare de mită acum două săptămâni, iar procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara au finalizat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

În rechizitoriul întocmit în cauză, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt: Inculpatul Streian Caius-Glad, în calitate de medic în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Timişoara, a primit în data de 10.11.2015 de la martora denunţătoare suma de 3.000 de lei după ce anterior, în data de 09.11.2015, a mai primit suma de 1.000 de lei şi a condiţionat efectuarea unei intervenţii chirurgicale asupra soţului martorei de plata sumei de 5.000 de lei.
Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Tribunalului Timiş.

2 COMENTARII

  1. Acest individ nesimtit,m-a tinut pe holurile spitalului aprox.3(trei) ore,pentru prelungirea concediului medical dupa externarea din spital,in urma unei operatii,probabil mai voia o spaga si pt.acest lucru.Am intrat de trei ori la el in biroul de la parter,dupa ce ii lasasem concediul medical si foaia de externare,dar de fiecare data ma lua cu intrbari de genul „cat costa ceasul dv?”… stand cu hartia in fata si facandu-se ca scrie,apoi imi spunea sa astept afara. In acest timp iesea din birou,pleca prin spital,dupa care se intorcea,mai lua un pacient,s.a.m.d. Dupa cele trei ore de asteptare,timp in care o intrebam pe asistenta care tot intra si iesea din biroul sau,daca nu e completat C.M. . Vazand ca nu obtin nici un raspuns,am explodat,injurand cum mi-a venit la gura individul si sistemul corupt si amenintant ca merg la directorul spitalului, scena la care au asistat bolnavii ce asteptau, cat si asistenta amintita mai sus,care probabil i-a comunicat si de frica sau eu stiu de ce mi-a adus C.M. Ceea ce m-a impiedicat sa fac sesizare a fost faptul ca stiam ca o sa mai fie nevoie de cel putin o interventie chirurgicala,in spitalul respectiv si mi-a fost teama de urmari,motiv pt.care cred ca suporta si alti oameni tot ce se intampla in sectiile de spital. Ii doresc ac.individ sa ajunga cu copiii sau cu nepotii intr-un spital si sa suporte umilinta si nedreptatea pe care a impartit-o el altora. Ma simt usurat,in urma comentariului facut,dupa atata timp. Apropo.ceasul de pe mana,era un fake!!!

  2. Dante,
    acest individ si-a angajat un avocat care, probabil, o sa reuseasca performanta de a obtine o condamnare cu suspendare… asa cum a reusit un alt exponent de marca al medicinei universitare din tara asta, seful de la catedra de anatomie din Iasi… cu probe zdrobitoare!

    Prea multe clinici au astfel de exemplare, dar cat vor fi avocati care sa apere acest gen de oameni, sistemul nu se poate curata prea bine. Este un bun inceput si de apreciat. Acest exemplar nu este cel mai mare rechin din Timisoara medicala, colcaie clinicile de coruptie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.