Nicolae Robu: „Eu nu am nicio sesizare de corupţie în Primăria Timişoara”....

Nicolae Robu: „Eu nu am nicio sesizare de corupţie în Primăria Timişoara”. Vezi reacţia primarului când e întrebat de clubul fiului lui Zaher Iskandarani, care funcționează ilegal

4
DISTRIBUIȚI

nicolae robu la municipal

Măsuri dure la Timişoara, anunţate de primarul urbei de pe Bega, Nicolae Robu, după tragedia din clubul Colectiv.

„În Timişoara avem 709 agenţi economici care desfăşoară activităţi de alimentaţie publică. Dintre aceştia, 505 agenţi economici au fost autorizaţi pe activitatea de baruri şi altele cu servire de băuturi, iar 203 agenţi economici a fost autorizaţi pe activitatea de restaurante. Eu am cerut celor din primărie şi celor de la Urbanism să fie cu vigilenţa la maximum şi aş vrea să se desfăşoare în perioada următoate controale la toţi agenţii economici. De fapt situaţia este mult mai gravă decât ar rezulta aşa la o primă privire. Constatăm în societatea noastră o mulţime de derapaje”, a spus, astăzi, Robu în cadrul unei conferințe de presă.

Primarul Nicolae Robu a mai comentat şi despre şoferii care fac curse de maşini, declarându-i pericole publice. Legat de intervenţia angajaţilor din Primăria Timişoara edilul a spus că „eu nu am nicio sesizare de corupţie în Primăria Timişoara în aceşti ani de când sunt primar.


Nu vreau se garantez pentru nimeni, nu garantez decât pentru mine şi cred că fiecare ar trebui să garanteze doar pentru el însuşi. Dacă eu aflu că cineva este incorect, îi voi face zile fripte atât cât îmi permite legea să i le fac, îl voi da pe mâna celor care au menirea să facă anchete şi apoi să transmită spre instanţele de judecată, nu voi fi tolerant. Nu am cerut niciodată nimănui în aceşti trei ani. La mine nu există prieteni sau duşmani când e vorba de incorectitudine”.

Întrebat de terasa ilegală de la Swiss House, unde acţionar era fiul lui Zaher Iskandarani, terasă care nu a fost închisă în ciuda faptului că nu are de ani de zile autorizaţie de funcţionare, edilul a comentat că „habar nu am de acea terasă. Credeţi-mă nu există zero toleranţă faţă de nimeni. Nu ştiu”. Ulterior edilul a fost informat de angajaţii aflaţi în sală că la Swiss House ar fost făcute controale şi au fost date amenzi, ba mai mult că a fost refuzată cererea de autorizare. Clubul continuă, însă, să funcţioneze.

Legat de controale în cluburile din oraș, primarul spune că a trimis personal Poliția Locală să facă un control la Halele Fructus, însă clubul Heaven care a funcționat chiar și în perioadă de doliu național nu a fost vizitat de agenți. Edilul a mai adăugat că nu a cerut o listă cu amenzile date pentru că nu a vrut să își facă campanie electorală și că nu a dorit să își facă imagine pe marginea acestui subiect.

4 COMENTARII

  1. Stimata doamna Loredana Codrut ma adresez dumneavoastra pentru ca vad ca acest articol este capodopera dumneavoastra . Concluzia mea dupa ce am citit acest articol si multe altele pe acest site este ca ori majoritatea aveti probleme la nivel psihic ori sunteti rauvoitori de ce nu mergeti si la dl. Ciuhandu sa-l intrebati de ce a aprobat existenta acestui local ? Sa nu mai vorbim despre casele rromilor din centrul timisoarei .

  2. Stimate domnule „Cîrstea Cosmin”, nici eu nu agreez jurnaliștii ‘răuvoitori’ dar nu consider de datoria lor să ia la întrebări foști primari, alții ar trebui să o facă dacă ar fi mai breji. Și da, au ‘probleme psihice’ dacă anunță „măsuri dure” ale actualei conduceri care spune „habar nu am” sau că poate doar face „zile fripte” corupților din subordine, la trei ani după ce a promis că îi dă afară. Cât despre afirmația că nu a cerut listele cu nereguli ca să nu-și facă campanie electorală, e de filmele cu Stan și Bran…

  3. Dar cu fisele de calcul, zeci, sute de spatii si terenuri concesionate si inchirriate fara contracte sau cu contracte expirate cum ramane?
    Cum ramane cu aste tovarase primar? ca s-au perpetuat si chiar intamplat pe mandatul tovarasiei tale! Poate se va sesiza cineva da nucumva a si fact-o pana acum!

  4. Dar cu fisele de calcul, zeci, sute de spatii si terenuri concesionate si inchirriate fara contracte sau cu contracte expirate cum ramane?
    Cum ramane cu astea tovarase primar? ca s-au perpetuat si chiar intamplat pe mandatul tovarasiei tale! Poate se va sesiza cineva da nucumva a si fact-o pana acum!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.