O baschetbalistă din Timișoara, DECISIVĂ pentru echipa națională în Israel. Ce jucătoare...

O baschetbalistă din Timișoara, DECISIVĂ pentru echipa națională în Israel. Ce jucătoare de pe Bega au mai evoluat pentru România

0
DISTRIBUIȚI

Romania-Muntenegru-10-1024x683

Naționala României de baschet feminin s-a impus ieri seară în Israel într-un meci important din calificările pentru Campionatul European din 2017.


”Ticolorele” au câștigat cu 78-77 iar punctele decisive au fost marcate de timișoreanca Anemarie Părău.

Actuala jucătoare a formației Sepsi Sf. Gheorghe a punctat în final de la libere, reușite prin care a înclinat balanța pentru naționala noastră. Mai erau 36 de secunde și tabela indica 77-76 pentru gazde, când Părău a fost faultată. Gazdele nu au mai reușit apoi să înscrie. Anemarie Părău a totalizat 12 puncte în meci și a mai înregistrat 3 recuperări și 7 ”assist-uri”. Claudia Pop a fost coșghetera României, cu 19 puncte.

În partida de ieri au mai evoluat două jucătoare de pe Bega. Adina Stoiedin, acum în Belgia la Monceau, și Ancuța Stoenescu, de la ICIM Arad. Prima a realizat 5 puncte și 7 recuperări, în timp ce Stoenescu a avut două ”assist-uri” în meci.

După acest succes la limită România ocupă locul 2 în Grupa H după două runde, la egalitate de puncte cu liderul Turcia, care, de asemenea, s-a impus în primele două partide.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.