Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara a contestat decizia instanței...

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara a contestat decizia instanței de instituire a controlului judiciar pentru medicul șpăgar UPDATE Ce decizie s-a luat

3
DISTRIBUIȚI

caius streian

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara a contestat decizia instanței de instituire a controlului judiciar pe o perioadă de 2 luni în cazul medicului de la Institutul de Cardiologie din Timișoara prins în flagrant de luare de mită.

Contestaţia formulată urmează a fi soluţionată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Curţii de Apel Timişoara, azi.

Procurorul de caz cere arestarea preventivă a chirurgului care a condiționat un act medical de remiterea către el a unei șpăgi de 6.000 de lei. ”În continuarea cercetărilor în cauza penală având ca obiect săvârşirea infracţiunii de luare de mită de către inculpatul Caius Glad Streian, medic în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Timişoara, procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara au formulat contestaţie împotriva încheierii judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş prin care a fost respinsă propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile a inculpatului şi s-a dispus faţă de acesta măsura preventivă a controlului judiciar”, transmit reprezentanții Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara.

”Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că în data de 09.11.2015 inculpatul, în calitate de medic în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Timişoara, a primit de la o persoană denunţătoare suma de 1000 lei, pentru a efectua o intervenţie chirurgicală unui aparţinător al său.


Ulterior, în dimineaţa zilei de 10.11.2015, inculpatul a chemat-o pe respectiva persoană şi i-a comunicat că starea de sănătate a aparţinătorului său este foarte gravă iar intervenţia ce urmează a fi efectuată este foarte scumpă, astfel că suma de 1000 lei este insuficientă, pretinzând încă 5000 lei. În data de 10.11.2015, în jurul orelor 15,00, la solicitarea inculpatului, persoana denunţătoare i-a remis suma de 3000 lei, din cei 5000 lei pretinşi, acesta fiind surprins în flagrant!”, mai transmit procurorii.

UPDATE Contestația a fost judecată, însă  completul de judecată de la Curtea de Apel Timișoara a respins-o, menținând soluția dată cu o zi mai devreme de Trobunalul timiș, și anume punerea sub control judiciar a chirurgului.

3 COMENTARII

  1. STIMATE DOMN DOCTOR -SPAGAR-
    Cum ati fi reactionat daca v-ar fi luat casa foc, pompierii stand cu furtunul indreptat spre casa in flacari dar NU DAU DRUMUL LA APA asteptand plicul de la dvs ? Si va mai si ” forteaza mana ” spunandu-va ca ” ar fi ceva sanse sa poata stinge incendiul mai repede si cu pagube mai putine ” ? – pentru un plic mai gros !!!
    RUSINE DOCTORE !!!!!
    NU SUNTETI DEMN DE ACESTA MESERIE !!!
    Cedeaza locul unui doctor mai uman .
    Da, ati uitat de juramantul lui Hipocrate !!!!!!

    • Băi Ionule, hai sictir cu vrajeala ta de pompier ratat, ai vazut si tu pe fb poezia asta si repede ai pus o aici! Cretinule, doctorul a operat pacientul la.ora 9 iar la ora 15 s a prezentat o babaciune cu un plic cu bani capacanati de madam Scornea !!!.Deci nu e vorba de conditionarea actului medical prostule! Da tu ai creier de găină si nu poti face diferenta!

  2. ACEST ARTICOL ESTE O MOSTRA DE DILETANTISM SI DIVERSIUNE A OPINIEI PUBLICE.
    Toate datele din probatoriu se bazeaza pe declaratiile denuntatoarei, deci sunt discutabile. Pacientul a fost operat cu succes, iar flagrantul s-a facut DUPA OPERATIE!
    NU A FOST VORBA DE NICO CONDITIONARE! Denuntatoarea a contactat medicul DUPA OPERATIE! Totul a fost o inscenare a serviciului DGA care a racolat-o pe sotia pacientului (o femeie simpla, de la tara). FOARTE IMPORTANT: Din inregistrarile facute in timpul flagrantului redate si in stenograma operativa a DGA rezulta clar ca MEDICUL A REFUZAT BANII spunand de mai multe ori “nu, nu,nu…”
    Daca tot apar in presa declaratiile denuntatoarei din dosar, de ce nu este redata si stenograma respectiva precum si declaratiile ulterioare ale medicului din instanta de unde rezulta clar ca banii i-au fost “bagati pe gat”.
    Probabil ca se incearca in continuare compromiterea medicilor valorosi care inca mai profeseaza in tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.