Pesediştii din Timiş, o nouă dovadă de „populism”. De ce cer Dan...

Pesediştii din Timiş, o nouă dovadă de „populism”. De ce cer Dan Idolu şi Alfred Simonis scăderea tarifelor Timpark

3
DISTRIBUIȚI

timpark01_resize

Acuzaţi la finele săptămânii trecute de primarul Timişoarei, Nicolae Robu de populism pentru că au anunţat că vor promova un proiect de consiliul local care prevdere scutirea rău-platnicilor de circa 70% din penalităţile acumulate, pesediştii din Timiş nu se lasă nici în ruptul capului. Consilierii locali Dan Idolu şi Alfred Simonis au anunţat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că proiectul propus de colega lor Ramona Olteanu nu are nicio legătură cu populismul şi că este doar un instrument prin care oamenii care nu au putut să îşi achite la timp impozitele să fie încurajaţi să vină la ghişeele Direcţiei Fiscale, ştiind că vor scoate mai puţini bani din buzunar pentru a achita penalităţi.


Mai mult, Idolu a comentat că în alte ţări astfel de amnistii fiscale sunt practicate periodic pentru a încuraja încasarea de bani la buget. Iar pesediştii nu se vor opri aici. Deşi recent primarul Nicolae Robu anunţa că tarifele Timpark vor rămâne neschimbate în anul 2016, pesedistul Idolu vrea totuşi modificarea taxelor practicate de Timpark. Asta pentru că, spune el, tarifele iniţiale au fost stabilte la actualele valori pentru a strâge bani la buget în vederea amenajării de locuri de parcare.

” Vom cere o fişă de fundamentare a tarifelor actuale, ca să ştim şi noi pe ce se bazează, cu cât sunt plătiții angajații de acolo şi ce investiții au făcut. Noi vrem să ştim cum a fost fundamentat acest tarif. Trebuie cerută socoteală SDM-ului dacă a realizat acele investiții care au stat la baza stabilirii tarifului.(…) Vom propune scăderea tarifelor, dar în concordanță cu o notă de fundamentare făcută matematic.

Mai mult, am dori să existe la chioșcurile de vânzare ale RATT şi tichete de parcare”, a declarat consilierul local Dan Idolu. Nici pesedistul Simonis nu a pierdut ocazia de a comenta pe marginea subiectului acuzând că „mai mulţi oameni au reclamat că nu ştiu să dea bip”, în vreme ce Idolu s-a plans şi el că din cauza şedinţelor de plen care ţin ore întregi uită să dea bip la Timpark în timp util şi plăteşte bani în plus degeaba.

3 COMENTARII

  1. Idolu s-a plans şi el că din cauza şedinţelor de plen care ţin ore întregi uită să dea bip la Timpark în timp util şi plăteşte bani în plus degeaba.

    Lasati domn” director ca va „repereaza”‘ paguba AIT,unde sunteti director.

  2. Domnilor consilieri locali,nu va mai bate ti capul sa aflati,cu cat sunt platiti salariatii,de la Timpark. Va spun daca nu stiti,ca sunt platiti cu salariul minim pe eonomie si, 10 tichete de masa. Asa ca…..stati linistiti,ca nu au salarii de sa se cocoseze carand banii acasa. Daca,nu credeti,intrebati angajatii de la Timpark. O sa-i gasiti pe strada.

  3. Angajatii de la Timpark,sunt platiti cu minimul pe economie,daca domnii consilieri nu au stiut. Iar cand ADP-ul s-a desfiintat si au trecut la SDM,le-au fost taiate si salariile,le-au fost taiate si tichetele de masa. Deci…..nu se poate vorbi despre salarii mari,la Timpark.O femeie de servici de la aeroport,cred ca are salariul mai mare decat un angajat Timpark,care vara sta in caldura,iarna tremura de frig pe strazi si,mai e si injurat de soferi.Si asta pentru salariul minim pe economie si 10 tichete de masa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.